Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Whisky

Whisky, Whiskey eller Bourbon, dog bedst kendt som whisky i Danmark. Whiskyens forskellige navne afhænger af hvilket land den fremstilles i.

Vores udvalg består af over 400 flasker, og vi kan mærke en stigende interesse for Whisky. Når først man får smag for den komplekse spiritus, åbner der sig en masse spændende smagsoplevelser. Whisky blandes ofte med sodavand, ginger ale og lignende.

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Amrut Indian Single Malt Whisky

Amrut Indian Single Malt Whisky

Amrut Indian Single Malt bliver destilleret på Amrut Destilleri, som blev grundlagt i år 1948.
339,00 kr.
Picture of Canadian Club 12 YO Whisky

Canadian Club 12 YO Whisky

Canadian Club 12 YO Whisky er en 12 år gammel whisky.
310,00 kr.
Picture of Canadian Club Whisky

Canadian Club Whisky

Canadian Club Whisky er en canadisk mørkegylden whisky med friske og bløde aromaer. Den indeholder noter af mandler og nødder. Den har en unik smag af både sødme, tørhed og krydderier. Denne whisky indeholder mere rug, majs og byg end de fleste andre whiskyer verden over.
169,00 kr.
Picture of Canadian Tippers Whisky

Canadian Tippers Whisky

De særlige kendetegn ved canadiske whiskyer ligger hovedsagligt i letheden og finessen af deres aroma, sammen med en markant smag af rug.
200,00 kr.
Picture of Fary Lochan "Autumn" Danish Single Malt Whisky

Fary Lochan "Autumn" Danish Single Malt Whisky

Denne Autums Danish Single Malt Whisky kommer fra Fary Lochan Destilleriet. Alder 6 år (frigivet 9. december 2019). Produceret i 535 eksemplarer som alle er nummereret.
795,00 kr.
Picture of Fary Lochan Rum Edt. Danish Single Malt Whisky

Fary Lochan Rum Edt. Danish Single Malt Whisky

Denne Rum Edition anbefales til alle, der er til en olieret whisky med noter af rom. Foruden romnoterne vil man i denne whisky opleve en krydret fornemmelse af lakrids, vanilje, græs og mineralsk salt. Fary Lochan Rum Edt. har lagret i 7,5 år – først 4 år på 2 bourbon barrels, derefter 3,5 år på 2 romfade. Whiskyen blev fyldt på fad d. 21 og 30 november 2012 og tappet af fad d. 6 februar for at blive viet og derefter flasket. Der er tappet 635 stk. af denne flaske, som alle er nummererede.
895,00 kr.
Picture of Juuri Rye Whisky

Juuri Rye Whisky

Er du vild med rugbrød? Med Juuri Rye Whisky får du den gennemførte smag af rug på flaske. Juuri betyder oprindelse og henviser til basen for bagning af det gode rugbrød. Her får du en rustik whisky, der er lavet på 100 % ren maltet finsk rug.
359,00 kr.
Picture of Kavalan "Concertmaster" Port Cask Finish Whisky

Kavalan "Concertmaster" Port Cask Finish Whisky

Kavalan Concertmaster Port Cask Finish er én af de mange whiskyer fra Taiwans Kavalan destilleri. Whiskyen får sin smag fra de portugisiske ruby portvinsfade, som whiskyen ældes i – men den starter sin rejse i amerikanske egefade.
449,00 kr.
Picture of Mackmyra "Brukswhisky" Swedish Single Malt

Mackmyra "Brukswhisky" Swedish Single Malt

Det svenske destilleri Mackmyras “Mack” er en rigtig crowdpleaser. Den svenske Single Malt whiskey er målrettet det yngre publikum, der søger nogle andre ting i deres whisky end det lidt ældre og garvede publikum.
359,00 kr.
Picture of Mackmyra "Svensk Ek" Swedish Single Malt

Mackmyra "Svensk Ek" Swedish Single Malt

Mackmyra “Svensk Ek” er en svensk, Single Malt whisky. Whiskyen modnes i fade lavet af egetræer, der har vokset på øen Visingö i århundreder, hvilket giver whiskyen en særegen karakter med anderledes smage og et let strejf af sødme.
430,00 kr.
Picture of Milk & Honey Classic Single Malt Whisky

Milk & Honey Classic Single Malt Whisky

Milk & Honey Classic Single Malt Whisky er en klassisk single malt whisky fremstillet under knap så klassiske forhold – nemlig i varme Tel Aviv, Israel.
420,00 kr.
Picture of Vulson White Rhino Rye Spirit

Vulson White Rhino Rye Spirit

White Rhino Rye er den første Whisky på markedet fra det franske Vulson. Vulson er et samarbejde mellem Domaine des Hautes Glaces, der ligger i de franske alper samt Xavier Padovani, der er direktør af Experimental Cocktail Club. Sammen har de lavet denne whisky lavet på økologisk rug, der er dyrket, maltet og destilleret på selve ejendommen.
399,00 kr.
Picture of Spirit of Hven "Hvenus" Rye Whisky

Spirit of Hven "Hvenus" Rye Whisky

Spirit of Hven “Hvenus” Rye Whisky er en svensk, blendet rugwhisky fra Spirit of Hven-destilleriet i Sverige. Whiskyen er lavet på en blanding af intet mindre end 42 amerikanske egefade, der alle er mindst seks år gamle. Under fremstillingen er der hverken brugt kulfiltrering, tilføjet farve eller sukker – det er blot god whisky ældet på amerikanske egefade af høj kvalitet.
359,00 kr.
Picture of Penderyn "Myth" Welsh Single Malt Whisky

Penderyn "Myth" Welsh Single Malt Whisky

Penderyn “Myth” Welsh Single Malt er en prisvindende whisky, der ved European Single Malt Premium vandt en guldmedalje i kategorien World Masters 2015. Whiskyen er en single malt fra det walisiske destilleri Penderyn, hvor whiskyen er fuldt modnet på gamle bourbon-fade.
350,00 kr.
Picture of Jack Daniel's Old No.7 Whiskey (35 cl.)

Jack Daniel's Old No.7 Whiskey (35 cl.)

Jack Daniels Old No. 7 mildnes dråbe for dråbe gennem 3 meters ahornsukkerkul, derefter lagre den på håndlavet fade, som virksomheden selv har lavet. Jack Daniels Old No. 7 lagre ikke efter en kalender, men efter smagsdommernes bedømmelse. Smagsdommerne bedømmer den på farven, aromaerne og selvfølgelig smagen, ligesom Jack Daniels selv gjorde for mere en et århundrede siden.
130,00 kr.
Jack Daniel's Old No.7 Whiskey

Jack Daniel's Old No.7 Whiskey

Jack Daniels Old No. 7 mildnes dråbe for dråbe gennem 3 meters ahornsukkerkul, derefter lagre den på håndlavet fade, som virksomheden selv har lavet.
229,00 kr.
Picture of Buffalo Trace Bourbon Whiskey

Buffalo Trace Bourbon Whiskey

Buffalo Trace Distillery hed førhen Acient Age – men set bort fra navneændringen, er det stadig en helt enestående bourbon, der kommer fra dette destilleri som ligger på det gamle bøffelspor – deraf navnet.
239,00 kr.
Picture of Basil Hayden's Small Batch 8 YO Bourbon

Basil Hayden's Small Batch 8 YO Bourbon

Basil Haydens 8 YO Bourbon er en otte år gammel Small Batch Bourbon. Den er opkaldt efter Jim Beams historiske destillerimester, Basil Hayden Sr. som i 1796 fremstillede en Bourbon med en hvedebase, og en blanding af små korn for at tilføje krydderier.
449,00 kr.
Picture of Bowsaw American Whiskey

Bowsaw American Whiskey

Bowsaw American Whiskey stammer fra Kentucky, som huser en årelang og traditionsrig produktion af whiskey. Med stor respekt for sin historiske arv viderefører Bowsaw American gamle destilleringsmetoder i deres whiskey, som er anerkendt verden over. Det resulterer i ikoniske og autentiske smage, der leder tankerne tilbage på en barsk periode i Det Vilde Vesten.
280,00 kr.
Picture of Bowsaw Small Batch Bourbon

Bowsaw Small Batch Bourbon

Bowsaw Small Batch Bourbon er smagen af autentiske og traditionsrige destilleringsmetoder fra Kentucky. Her er der i den grad kræset om smag, aroma og æstetik med respekt for en årelang arv med whiskeyproduktion.
310,00 kr.
Filters Close
Min: 64,00 kr. Max: 6.130,00 kr.
kr.64 kr.6130