Espumoso Prestige er en mousserende vin, der er et godt - og samtidig billigt - alternativ til cava. Kvalitetsmæssigt ligger den på samme niveau som de traditionelle cavaer, vi kender.
Ferreira Vintage 2016 Port Alkohol: 16,00 % Indhold: 75,00 cl Land: Portugal Vintage 2016 Port fra Ferreira er én af mange gode produkter fra det portugisiske hus. Portvinen har stort henlægningspotentiale og estimeres til at nå sit fulde potentiale efter 15 år.
Denne Grappa Marzadro Giare Affinata Gewürtztraminer er lagret i 36 måneder på egetræstønder, hvilket er med til at sikre Grappaens krydrede smag. Forud for denne lagring er grappaen blevet destilleret efter alle kunstens regler med henblik på at bevare de bedste egenskaber ved kvaset.
Hutchisons Ginger Wine er en "Ingefær vin", som dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.
Valpolicella-vine, der bærer betegnelsen Ripasso er lavet af gængs Valpolicella-vin men må kalde sig Ripasso pga. den helt særligt anvendte teknik. Ripasso-navnet kommer af det italienske ord - ripassare - som betyder at passere igen. Det er simpelthen "rester" fra Amarone-produktionen, der bliver anvendt igen. Altså, vinen har ligget på skaller og nogle gange kvas fra produktionen af Amarone. På den måde bliver Ripasso-vinen tilført noget af Amaronens fylde og karakter - uden dog at blive helt så kraftig, smagfuld og alkoholrig som Amaronen.
Carpano Dry er det sidste skud på stammen af vermouth fra Carpano. Denne vermouth har en anelse højere alkoholprocent end sine forgængere, og så er den tilsat mindre sukker, hvilket giver den et mere tørt udtryk.
Ceshia er det ældste destilleri i Friuli med rødder helt tilbage til 1886, hvor Giacomo Ceschia begyndte at destillere rundt om på gårdene hos vinbønderne i Nimis.
Luc Belaire Rare Brut er en forfriskende og flot perlende mousserende vin fremstillet udelukkende af Chardonnay druer - en autentisk fransk Blanc de Blancs sprængfyldt med elegance og stil.
Bottega Rosé Gold er en rosé lavet på Pinot Nero druer fra den italienske region Lombardiet. Den er frisk og frugtig med noter af røde bær, såsom jordbær, kirsebær og ribs. Roséen har en enkel lyserød farve. Boblerne er vedholdende og holder længe, hvilket giver en frisk oplevelse i munden.
Bag denne vermouth står Giulio Cocchi, der er en af Italiens mest anerkendte producenter. Her får du en af bartendernes favoritter, når det eksempelvis gælder om at mikse den legendariske Martini. Det er dog ikke den eneste cocktail, der nyder godt af denne vermouths karakterfulde smag. Du kan nemlig eksperimentere med mange forskellige slags cocktails eller nyde den ren over is.
Fonseca Tawny Port tager dig med på en smagsrejse hele vejen til sit hjemland Portugal. Producenten bag, Fonseca, betragtes som et af de førende portvinshuse, og de har siden 1815 lavet kvalitetsportvine til sit kræsne publikum.
Paul Louis, Blanc de Blancs, er en brut med komplekse aromaer af lyse frugter, strå og kamille. Noterne er frugtagtige af fersken og citrus, vedvarede og søde, med skønne friske bobler i hver eneste glas. Loire Valley Chenin druer.
Castelforte Rosse Veneto er en rødvin på karton fra den italienske Veneto-region. Vinen har lagret et år på egetræsfade, hvilket giver den en kompleksitet og smag, der passer godt sammen med danske retter som kød, lam og ost – men den kan også sagtens serveres og nydes for sig selv.
Denne vermouth leder straks tankerne hen på sol og sommer med sin lette, søde duft og smag. Den delikate laksefarvede nuancer med pink undertoner gør den til en indbydende aperitif til sommerens mange fester.
En klar, krystallisk og farveløs Grappa Di Mosato fra Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til at være en anderkendt producent. Denne Grappa er ofte efterspurgt af samlere.
Slottet Villa Oppi er én af de ældste vingårde i Italien. Den første høst fandt sted omkring 1820, da ejeren af slottet var Marie Louise af Østrig, som var Napoleon Bonapartes anden hustru. Allerede dengang nød Marie Louise søde, aromatiske vine med begrænset alkoholprocent ligesom vores Fiordirosa.
År 2016 var for Douro dalen et år med en struktureret, balanceret og elegant vindrueprofil. Druerne blev plukket i slutningen af september, hvor dyrknings- og plukningsforholdene ikke kunne være bedre.