Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Vin & Champagne

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Baya Baya Red Vermouth

Baya Baya Red Vermouth

Bad Mouth Rosé Vermouth er en bittersød oplevelse, der opmuntrer til at slå fødderne op og nyde solen på terrassen. Den er lavet på Grands Vins friske solbær rosé, hvilket giver et længe ventet modspil til den traditionelle tyngde og bitterhed i Vermouth.
320,00 kr.
Picture of Borgo Scopeto, Chianti Classico

Borgo Scopeto, Chianti Classico

Her får du en vin med masser af saft og kraft i smagen af Sangiovese-, Colorino- og Merlot-druer. Det understreger den dybe røde farve yderligere og de 12 modningsmåneder på slavonske egetræsfade.
79,00 kr.
Picture of Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Denne Spritz er skabt under mottoet ‘Ready to chill, ready to share’ og byder på en perfekt balance mellem sødme og citrus-bitterhed! Garden Spritz er et blend af exceptionel, mousserende Chandon-vin og et unikt miks af saften fra lokale, friske Valencia-appelsiner, som er udblødt i tørret appelsinskal, samt urter og krydderier fra de bedste områder i verden; kardemomme, sort peber, quassia og kamille.
229,00 kr. 149,00 kr.
Picture of Grappa di Amarone Ca Florian, Tommasi

Grappa di Amarone Ca Florian, Tommasi

Tommasi Amarone grappa er destilleret med den traditionelle metode. Den er lavet på presserester fra Amarone della Valpolicella, og bliver normalt destilleret i april. presseresterne med deres høje alkoholindhold og masser af restsukker giver til en grappa med en særlig harmoni og rundhed i smagen.
280,00 kr.
Picture of Luc Belaire Luxe Rosé

Luc Belaire Luxe Rosé

Her får du en helt særlig Rosé champagne, der er kreeret i tæt samarbejde med den amerikanske rapper Young Thug. Den smukke lyserøde farve stammer fra en unik druesammensætning af syrah, grenache og cinsault lagret på egetræsfade.
259,00 kr.
Picture of Belsazar Vermouth Rosé

Belsazar Vermouth Rosé

Denne Vermouth Rosé fra Belsazar er lavet på Pinot Noir vin fra Badenregionen i Tyskland. Derudover giver forskellige urter, blomster samt frugter smag til vermouthen, hvilket gør, at den har en helt særlig kompleksitet.
230,00 kr.
Picture of Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2011

Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2011

Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2010 er én af Bruni’s topvine, som er fremstillet på en blanding af 85% Sangiovese og 15% Syrah druer, der er høstet i slutningen af september.
139,00 kr.
Picture of Chandon Garden Spritz (Piccolo) (18,75 cl.)

Chandon Garden Spritz (Piccolo) (18,75 cl.)

Denne 100% naturlige Spritz indeholder ingen kunstige smagsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Den er udviklet meget præcist med kun halvt så meget sukker som andre Spritz-brands, hvilket gør den naturligt velsmagende og særdeles attraktiv.
45,00 kr.
Picture of Ferreira 10 YO Dona Antonia White Port

Ferreira 10 YO Dona Antonia White Port

Denne prisvindende Ferreira 10 YO Branco Port er en portugisisk portvin. Den har en smuk, gylden farve, som kan minde helt om rav. Den har en meget kompleks bouquet, hvor tropiske frugter først kommer til, men derefter harmonerer med en næsten balsamicoagtig krydrethed.
160,00 kr.
Picture of Luc Belaire Rare Rosé

Luc Belaire Rare Rosé

Luc Belaire Rare Rosé er en unik mousserende rosé fra Provence-Alpes-Côte d'Azur i Sydfrankrig der er kendt for at producere nogle af verdens bedste rosévine.
259,00 kr.
Picture of Belsazar Vermouth White

Belsazar Vermouth White

Denne Belsazar luksus Vermouth laves på vine fra den tyske Baden region. Forskellige urter, blomster og frugter gør - sammen med frugtbrandy - denne vermouth til en sød og kraftig en af slagsen.
260,00 kr.
Picture of Bruni "Moresco" Maremma Toscana

Bruni "Moresco" Maremma Toscana

"Moresco" har sine rødder nær Maremma kysten i Toscana. Den er skabt på en blanding af Sangiovese og Cabernet Saugvignon druer. Bruni har gjort en stor indsats for at finde den rette balance mellem de to druesorter. Vinen med sin intense rubinrøde farve er kendetegnet ved en aroma, fyldt af røde frugter og med en afrunding af krydderi. Smagen har en fin harmoni og elegance.
110,00 kr.
Picture of Château du Mayne Sauternes 2018

Château du Mayne Sauternes 2018

Château du Mayne Sauternes er en dejlig dessertvin, der kommer fra en region tæt beliggende på det populære vindistrikt Bordeaux. En Sauternes er helt overordnet en dejlig, sød fransk vin, der har en smuk gylden farve.
250,00 kr.
Picture of Don Guido 20 YO Pedro Ximenez Sherry

Don Guido 20 YO Pedro Ximenez Sherry

Druerne bliver tørret under solen i 15 dage før de bliver presset og derefter modnet i minimum 20 år på egetræsfade.
239,00 kr.
Picture of Ferreira 20 YO Tawny Port

Ferreira 20 YO Tawny Port

Ferreira er et af de ældste portvinsproducerende huse i Portugal. Deres vine er kendt for at være de bedste af sin slags, og det er denne 20 YO Tawny Port et glimrende eksempel på.
399,00 kr.
Picture of Grappa Julia Superiore

Grappa Julia Superiore

Grappa Julia Superiore er en vaskeægte italiensk grappa, når det er bedst. Det er en ikke-ældet grappa lavet på en blanding af forskellige druevarianter, som giver den sin runde smag.
150,00 kr.
Picture of Bruni "Oltreconfine" Grenache Maremma Toscana 2013

Bruni "Oltreconfine" Grenache Maremma Toscana 2013

"Oltreconfine" er en af Azienda Bruni’s bedste rødvine. Oltreconfine har sine rødder nær Maremma kysten i Toscana. Den er skabt på Grenache druen. Hvilket man kun ser få eksempler på. Grenache druen giver vinen en fyldig og meget rund smag med flot balance. Det resulterer samtidig i en vin med intens rubinrød farve med aroma af især blåbær tilsat en snert af vanilje. Smagen har karakter - med varme, fylde og en dejlig blødhed.
240,00 kr.
Picture of Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano Antica Formula Vermouth er en Vermouth med en unik og umiskendelig smag og rig konsistens, den er fremstillet af Casa Carpano, som er virksomheden der opfandt kategorien Vermouth i 1786 i Turin.
140,00 kr.
Picture of Choya Original

Choya Original

Choya Original Plum Wine er en japansk dessertvin lavet på blommer. Vinen fremstilles ved at lade umodne japanske blommer trække i alkohol og sukker, så smagene infuseres. I nogle af flaskerne er der endda stadig hele blommer i.
100,00 kr.
Picture of Ferreira Dona Antonia 10 YO Tawny Port

Ferreira Dona Antonia 10 YO Tawny Port

Denne røde portvin fra Douro-distriktet i Portugal er fyldig, blød og sofistikeret. Vinen har en meget smuk rød farve, som ser godt ud hældt op. Den er lavet på et blend af nogle forskellige traditionelle, røde druer, som alle bliver håndplukket og nøje udvalgt.
209,00 kr.
Filters Close
Min: 32,00 kr. Max: 7.750,00 kr.
kr.32 kr.7750