Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Tequila

Tequila er specielt kendetegnet ved flasken med hatten, og indtages i Danmark ofte som bodytequila med salt og citron. MEN tequila kan så meget mere.
Tequila stammer fra Mexico, og her nydes tequila og alle dens nuancer i høj grad.

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Olmeca Tequila Blanco

Olmeca Tequila Blanco

Olmeca Tequila produceres i Jalisco i det nord-vestlige Mexico.
185,00 kr.
Picture of Calle 23 Tequila Blanco

Calle 23 Tequila Blanco

Calle 23 Tequila Blanco er lavet på 100 % blå agave, og selvom det er den traditionelle fremgangsmåde, har producenten valgt at give selve flasken et nyt og spændende look, der i særdeleshed appellerer til det yngre publikum.
299,00 kr.
Picture of San José Tequila Silver

San José Tequila Silver

San Jose Tequila Silver er meget genkendelig på grund af sin sødhed og frugtagtige noter, duften domineres af en intens agave aroma, fuldendt af balancerende noter af citron og frugter, smagen er stærk og sød og efterfølges af en eftersmag, der er sød og vedvarende.
169,00 kr.
Sierra Tequila Silver

Sierra Tequila Silver

Her får du en klassisk tequila, der med garanti er kendt af de fleste danskere. Med den orange hat er den let genkendelig, og den har i øvrigt en ren og fin smag, som alligevel formår at bide fra sig. Tequilaen fremstilles af blå agave, der destilleres over to omgange for at frembringe den helt rette smag.
149,00 kr.
Picture of José Cuervo Tequila Especial Silver

José Cuervo Tequila Especial Silver

José Cuervo Tequila Especial Silver er en del af brandet José Cuervo, der er et af de bedst sælgende i verden. Og det er der flere gode grunde til. Destilleriet er ejet af familien Beckmann og ledes på nuværende tidspunkt af sjette generation. Du kan altså være sikker på, at du her får en flaske tequila, hvor der er kælet for detaljerne.
199,00 kr.
Picture of Mezcal Del Maguey Vida

Mezcal Del Maguey Vida

Fra producenten Del Maguey får du her en delikat mezcal. Mezcal er lavet på agave, og efter destilleringsprocessen er den kommet direkte på flaske. Det sikrer dig en ren og klar udgave, hvor du stadig får adgang til en rigdom af smagsnuancer.
389,00 kr.
Picture of Jarana Tequila Blanco

Jarana Tequila Blanco

Jarana Blanco er en tequila, som er fremstillet af et særligt udvalg af de bedste Tequilana blå Weber-agaver, fra højlandet i Jalisco. Agaverne høstes efter 7-12 år, hvorefter der udvindes sukkerjuice (”mosto”) til en omhyggelig fermentering for at få den ideelle balance mellem aroma og smag. Til sidst destilleres der to gange i kobber-beholdere for at opnå en ekstraordinær smooth smag af 100% agave.
179,00 kr.
Picture of Olmeca Tequila Altos Reposado

Olmeca Tequila Altos Reposado

Olmeca Tequila produceres i Jalisco i det nord-vestlige Mexico.
299,00 kr.
Picture of Mezcal La Escondida Blanco

Mezcal La Escondida Blanco

La Escondida er hjemmehørende til Oaxaca, som er en af de mest værdifulde agavevarianter.
440,00 kr.
Picture of José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation.
240,00 kr.
Picture of Calle 23 Tequila Reposado

Calle 23 Tequila Reposado

Med Calle 23 Tequila Reposado får du en flaske tequila, hvis æstetiske udtryk er anderledes, end du er vant til. Men stadig kan du nyde den der helt vidunderlige smag af tequila, der er skabt på baggrund af agave. Flasken her er i øvrigt lavet 100 % på planten agave.
329,00 kr.
Picture of 17.02.09 Tequila Blanco, ØKO

17.02.09 Tequila Blanco, ØKO

17.02.09 Tequila Blanco er økologisk, håndlavet og lavet på 100% agave, hvorefter den er aftappet på en aluminiums flaske med et eksklusivt design.
1.199,00 kr.
Picture of 1800 Tequila Anejo

1800 Tequila Anejo

Når du lagrer en tequila på amerikanske egetræsfade, der har været anvendt til bourbon, får flasken den der helt fantastiske farve. Det er tilfældet med 1800 Tequila Anejo. På trods af dens mørke look er den meget velegnet til drinks, hvor den med sin fulde sødme komplementerer andre smagsnuancer perfekt.
340,00 kr.
Picture of Arette Tequila Blanco

Arette Tequila Blanco

Jamie og Eduardo Orendain, er de to brødre som ejer og styre Tequila Arêtte, er meget stolte mexicanerer med en sans for god kvalitet. Desuden tilhører de en familie, der ligesom byen Tequila har betydet meget for tequila industrien. Deres far ejer det største og ældste destilleri: Casa Orendain. Eduardo har været borgmester i Tequila, to gange formand ved la Camara Nacional de la Industria Tequilera og direktør for Chamber of Commerce i Jalisco.
420,00 kr.
Picture of Arette Tequila Blanco Fuerte 101

Arette Tequila Blanco Fuerte 101

Arette Tequila Blanco Fuerte 101 er en mexicansk tequila lavet på 100 % agave fra Jalisco, som også er kendt som Tequila Valley. Tequilaen fermenteres i rustfri stål-tanke i åben luft. Efter fermenteringen destilleres tequilaen ad to omgange i kobberkedler.
620,00 kr.
Picture of Casamigos Tequila Anejo

Casamigos Tequila Anejo

Kammeraterne George Clooney, Mike Meldman og Rande Gerber har i mange år elsket lange nætter med tequila. De besluttede sig derfor for at lave deres egen tequila, hvor målet var, at de skulle lave den blødeste og bedst smagende tequila. Casamigos Tequila Añejo er ét af fire produkter, som er lige præcis det, de gik efter: glat, blød og velsmagende.
599,00 kr.
Picture of Casamigos Tequila Blanco

Casamigos Tequila Blanco

Casamigos Tequila Blanco har Rande Gerber, Mike Meldman og George Clooney bag sig som producenter. Tequilaen destilleres udelukkende på håndplukket, god Blue Weber agave fra Jalisco, Mexico. Tequila Blancoen hviler sommetider i to måneder i rustfrie stålfade eller op til 30 dage i træfade.
489,00 kr.
Picture of Casamigos Tequila Reposado

Casamigos Tequila Reposado

Vennerne George Clooney, Rande Gerber og Mike Meldman stiftede sammen Casamigos på baggrund af deres fælles interesse for tequila. Casamigos Tequila Reposado er en af deres fire tequilaer. Alle tequilaerne laves udelukkende på Blue Weber Agave, som er nænsomt plukket i det mexicanske højland i Jalisco.
549,00 kr.
Picture of Codigo 1530 Tequila Blanco

Codigo 1530 Tequila Blanco

Codigo bruger kun fuldmodent agave over 7 år, hvilket sikrer, at hver agaves Brix-niveau (sukkerindhold) opfylder deres høje standarder.
389,00 kr.
Picture of Codigo 1530 Tequila Reposado

Codigo 1530 Tequila Reposado

Tønderne, som Codigo Reposado bliver lagret i, er forkullet ved håndkraft på stedet – det vil sige, på det private destilleri i Amatitán.
549,00 kr.