Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Studenterfesten

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Små Sure Cola (50 cl.)

Små Sure Cola (50 cl.)

Små Sure Cola er en af de populære Små Sure-varianter, som har taget det danske natteliv med storm. Små Sure Cola er et vodkashot med en frisk og syrlig smag af læskende, boblende cola. Shotvarianten er lavet på vodka, som er tilsat nøje udvalgte ingredienser for at opnå den helt rette balance mellem sødme og syrlighed.
78,00 kr.
Picture of Små Sure Jordbær (50 cl.)

Små Sure Jordbær (50 cl.)

Surt, sødt og friskt er de tre ord, der bedst beskriver dette shot. Små Sure Jordbær er endnu en i rækken af de populære Små Sure, som har domineret nattelivet de sidste par år. Små Sure med jordbærsmag er tilsat sour og jordbær, hvilket giver en forfriskende, sød og sur smagsoplevelse.
78,00 kr.
Picture of Sismofytter

Sismofytter

Sismofytter Original er kendt, som de lækre farverige lakridsbolsjer. Et klassisk bolsjer der i 2012 havde 40 års jubilæum, og salget i Danmark vidner om, at Sismofytter stadig hører til blandt de populæreste.
140,00 kr.
Picture of Sismofytter Caramel

Sismofytter Caramel

Alle kender de danske bolsjer, Sismofytter, som kom til verden for mere end 40 år siden på baggrund af en DR-udsendelse i 1970erne. Sismofytterne har gået sin sejrsgang i slikbutikkerne landet over siden, og er nu endeligt kommet på flaske i passende likørstyrke.
140,00 kr.
Picture of Dracula Shot

Dracula Shot

Danmark er kendt for deres hang til lakrids, og hvis du er en af dem, som ikke kan få nok at det, så kender du sikkert allerede de klassiske Dracula Bolsjer.
140,00 kr.
Picture of Glitter Fisk "Ruby" Cassis & Raspberry

Glitter Fisk "Ruby" Cassis & Raspberry

Glitter Fisk Ruby er frisk, forførende og feminin. Brygget på solbær og hindbær med et strejf af glamour. Tilsæt isterninger og mix med, hvad hjertet begærer: bobler, sodavand eller energidrik. Ruby skaber uanede muligheder. Den røde farve og søde smag er en sprængfarlig kombination, der pepper enhver fest eller Instagram-profil op.
150,00 kr.
Picture of Glitter Fisk "Gold" Tropical Fruits

Glitter Fisk "Gold" Tropical Fruits

Glitter Fisk Gold er en smagfuld frugtlikør, som udgør et perfekt mix af shot og drink i et glitrende univers.
150,00 kr.
Picture of Små Shakes, Creamy Strawberry

Små Shakes, Creamy Strawberry

SMÅ Shakes Creamy Strawberry er en skøn og cremet milkshake likør med en dejlig smag af søde, solmodne jordbær. Den er baseret på vodka, som giver en ren og blød smag kombineret med både mælk og fløde, der gør produktet cremet som milkshake – men med en naturlig lethed. Smagen af jordbær passer perfekt til produktet og gør den dejlig frisk.
140,00 kr.
Picture of Små Shakes, Creamy Choco-Banana

Små Shakes, Creamy Choco-Banana

SMÅ Shakes Creamy Choco-Banana er en fantastisk milkshake likør med cremet smag af banan og chokolade. Den er baseret på vodka, som giver en ren og blød smag kombineret med både mælk og fløde, der gør produktet cremet som milkshake – men med en naturlig lethed. Smagen af banan og chokolade er bare uimodståelig.
140,00 kr.
Picture of Fisk The Classic

Fisk The Classic

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
150,00 kr.
Picture of Råstoff Pure Liquorice

Råstoff Pure Liquorice

Her har du et shot, der af producenten selv betegnes som et lakridsshot i luksusklassen - og der er noget om snakken. Råstoff Pure Liquorice er et dansk shot lavet på lakridsrod fra Centralasien. Denne lakridstype er anerkendt for sit meget høje indhold af Glycyrrhizin, som skaber en lakridssmag, der er intens, sød og kraftfuld, hvilket også gennemsyrer shottet.
109,00 kr.
Picture of Hot N' Sweet Cactus

Hot N' Sweet Cactus

Hot N’ Sweet Cactus har den velkendte stærke og samtidig søde smag, som kendetegner shotsvarianter fra Hot N’ Sweet - dertil kommer så den spændende og anderledes smag af kaktus. Hot N’ Sweet Cactus er et vodkabaseret shot, som derefter er tilsat smag og aroma fra kaktusplanten samt lakrids.
120,00 kr.
Picture of Nørregade Shots "Salte Ugler"

Nørregade Shots "Salte Ugler"

Så har Nørregade rystet posen og lavet endnu en tilføjelse til produktsortimentet. Denne gang er det dog ikke bolcher men shots.
150,00 kr.
Picture of Nørregade Shots "Blå Ugler"

Nørregade Shots "Blå Ugler"

Så har Nørregade rystet posen og lavet endnu en tilføjelse til produktsortimentet. Denne gang er det dog ikke bolcher men shots.
150,00 kr.
Picture of Nørregade Shots "Kongen af Danmark"

Nørregade Shots "Kongen af Danmark"

Ligesom resten af varianterne i Nørregade shotserien tager Kongen af Danmark udgangspunkt i smagen af de ægte og velkendte bolsjer fra Nørregade. Kongen af Danmark har en sød og lakridsagtig smag fra anisolie, og som altid er der fokus på kvalitet og den gode smag, som selv konger vil elske.
150,00 kr.
Picture of Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling er et vodkabaseret produkt med frugtsmag. Produktet er helt i tråd med tidens shot-bølge, hvor smagen af spiritus nedtones og det mere frugtagtige fremhæves.
280,00 kr.
Picture of Flügel Shots (10x2cl/pk)

Flügel Shots (10x2cl/pk)

Flügel vodkashots er en festlig drink, der smager af friske røde bær og energidrik.
95,00 kr.
Picture of Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
56,00 kr.
Picture of Cuba Watermelon

Cuba Watermelon

Cuba Watermelon er lavet på den fineste, rene vodka, der er destilleret tre gange, så du kan nyde den lækre smag af vodka, uden at smagen bliver sprittet. Vodkaen er afstemt med en dejlig smag af en modne, saftige vandmeloner.
99,00 kr.
Picture of Cuba Strawberry

Cuba Strawberry

Cuba Strawberry er lavet på den fineste vodka, som er nøje afstemt med en lækker og frisk jordbærsmag, der minder om sol, sommer og glade dage. De friske, modne jordbær tilfører en forførende smag, der passer perfekt til de lidt mere ‘tøsede drinks’.
99,00 kr.
Filters Close
Min: 40,00 kr. Max: 389,00 kr.
kr.40 kr.389