Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Snaps og Akvavit

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Bornholmer Juleakvavit

Bornholmer Juleakvavit

Bornholm er andet og mere end røgede sild og Hammershus Ruiner. Bornholmer Juleakvavitten er fremstillet af Bornholmer 1855 Traditionsakvavit, der er en luksusakvavit, som stammer fra Hasle Dampbrænderi. Her får du den blot i en udgave, hvor der er pillet lidt mere ved smagen.
180,00 kr.
Picture of Gullmunn Juleakevitt 2020

Gullmunn Juleakevitt 2020

Denne juleakvavit har en dejlig duft af krydderierne kassiakanel, muskatnød, tørret appelsinskal m.fl. samt vanilje fra eg. Smagen er fyldig, ren og elegant med krydrede noter og en herlig sødme, som stammer fra eftermodningen på cognacfad. Akvavitten er først modet i 13 måneder på bourbonfad og dernæst på cognacfad.
320,00 kr.
Picture of Gullmunn Juleakevitt 2021

Gullmunn Juleakevitt 2021

Årets juleakvavit fra Gullmunn byder på en dejlig duft af krydderierne kassiakanel, muskatnød, tørret appelsinskal m.fl. samt vanilje fra eg. Gullmunn Juleakevitt 2021 har gennemgået en længere fadmodning og eftermodning end sidste års juleakvavit; nu i alt 24 måneders modning.
280,00 kr.
Picture of Gullmunn Juleaquavit 2022

Gullmunn Juleaquavit 2022

Gullmunn Juleakevitt bliver lanceret hvert år i en ny årgang og med forskellige karakteristika. Det er rene, delikate og milde akvavitter baseret på norsk kartoffelsprit, udvalgte norske urter og rødder, toppet med tørrede eksotiske ingredienser som appelsinskal, stjerne anis og muskatnød.
350,00 kr.
Picture of Linie Aquavit

Linie Aquavit

Snapsen Linie Aquavit har en særegen historie. I mere end 200 år har det været således, at akvavitten udvikles på sherryfade, mens den i mere end 4 måneder er med turen til Australien. Frem og tilbage. De konstante bølger og skiftende temperaturer er med til at skabe en unik flaske, som smager himmelsk.
190,00 kr.
Picture of Linie Christmas Edition 2021

Linie Christmas Edition 2021

Linie Christmas Edition 2021 er en speciel jule-version af den traditionelle Linie Aquavit. Den har det samme klassiske fadpræg, som har kendetegnet den danske Christmas edition i hele dens levetid.
230,00 kr.
Picture of Linie Christmas Edition

Linie Christmas Edition

Linie Christmas Edition 2022 er en speciel jule-version af den traditionelle Linie Aquavit. Den har det samme klassiske fadpræg, som har kendetegnet den danske Christmas edition i hele dens levetid.
240,00 kr.
Picture of Aalborg Taffel Akvavit (35 cl.)

Aalborg Taffel Akvavit (35 cl.)

Aalborg Taffel Akvavit, eller dens mere mundrette navn Rød Aalborg, er en potent snaps, som har sin naturlige plads i mange danske hjem. Det er faktisk Danmarks mest populære spiritus og trods mere end 100 år på bagen, indtager den stadig førertrøjen.
84,00 kr.
Picture of Aalborg Taffel Akvavit

Aalborg Taffel Akvavit

Aalborg Taffel Akvavit, eller dens mere mundrette navn Rød Aalborg, er en potent snaps, som har sin naturlige plads i mange danske hjem. Det er faktisk Danmarks mest populære spiritus og trods mere end 100 år på bagen, indtager den stadig førertrøjen.
160,00 kr.
Picture of Aalborg Jule Akvavit 2022

Aalborg Jule Akvavit 2022

I 1982 fik AALBORG den idé, at det kunne være sjovt at forkæle kunderne med en helt særlig snaps til julens måltider. Opskriften er i dag den samme, som den var i 1982 – den gode smag er uændret, men flasken skifter udtryk år for år. For traditionen tro skal der være en lille overraskelse hvert år til jul.
220,00 kr.
Picture of Thylandia Juleakvavit

Thylandia Juleakvavit

Juleakvavit fra Thylandia har en lækker blød smag, da der er tilsat en skvæt mørk rom til recepten. I bedste julestil er akvavitten krydret med kanelbark og en smule appelsinskal. Den står knivskarpt til det danske julebord.
270,00 kr.
Picture of Skagen Julebjesk

Skagen Julebjesk

Bjesk er et gammelt udtryk fra Vendsyssel, der betyder bitter eller kryddersnaps. Skagen Julebjesk har en mørk rødlig farve, som vidner om alle de urter og bær, der er brugt for at fremkalde den helt unikke smag.
240,00 kr.
Picture of O.P. Anderson Original Aquavit, ØKO

O.P. Anderson Original Aquavit, ØKO

Fra Sverige kommer denne flaske snaps, der bygger på både traditionelle og moderne smagsgivere. Det er en økologisk flaske, hvor du hurtigt kan mærke, at der en fin overensstemmelse mellem de brugte krydderier og den stærke spiritus. Her er både kommen, anis og fennikel, som alle bidrager til en fuldendt smag.
170,00 kr.
Picture of Bivrost "Jólablót" Aquavit

Bivrost "Jólablót" Aquavit

Det norske ord for jul kommer fra det gamle nordiske ord, ”jol” eller ”jolablot”. Tilbage i tiden var det den højtid, hvor vikingerne fejrede kyndelmisse, midvinter, som falder i tiden efter vintersolhverv.
270,00 kr.
Picture of Bivrost Aquavit

Bivrost Aquavit

Bivrost® Aquavit er en delikat og sofistikeret, kraftfuld akvavit. Navnet Bivrost er det, vikingerne bruge om nordlyset, som de meste var en magisk bro mellem menneskeverdenen, Midgaard, over til guderiget, Asgaard.
270,00 kr.
Picture of Bivrost Cask Aquavit

Bivrost Cask Aquavit

Dette er en anderledes, fadmodnet, fyldig akvavit med mere sødme end mange andre akvavitter. Bivrost Cask Aquavit, som kombinerer moderne destillations-teknologi og tradition, fremstilles på en base af traditionel kartoffelspiritus, klassiske urter og krydderier, blandet med smeltevand fra gletsjeren, Lyngen Alperne.
270,00 kr.
Picture of Bommerlunder Aquavit

Bommerlunder Aquavit

Bommerlunder Akvavit er en mild snaps, som er krydret med urter og har en god og harmonisk smag. Det er en snaps, der bør nydes iskold, og som er perfekt i forbindelse med en god frokost, eksempelvis med sild eller lign. til en jule- eller påskefrokost.
130,00 kr.
Picture of Bornholmer 1855 Traditions Akvavit

Bornholmer 1855 Traditions Akvavit

Bornholmer 1855 Traditions Akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik er en gylden luksusakvavit med en fyldig, blød, sødlig og behagelig smag. De flotte »gardiner« på glasset afslører, at her er tale om en akvavit med fylde.
160,00 kr.
Picture of Bornholmer 1855 Traditions Akvavit

Bornholmer 1855 Traditions Akvavit

Bornholmer 1855 Traditions Akvavit er en gylden luksusakvavit med en fyldig, blød og belejlig smag. De flotte »gardiner« på glasset afslører, at her er tale om en akvavit med fylde.
88,00 kr.
Picture of Bornholmer Akvavit

Bornholmer Akvavit

Bornholmer Akvavit er en ren og klar akvavit, der med sin diskrete antydning af kommen og dildkrone, har en fremragende blød og rund smag, samt en behagelig krydret eftersmag.
140,00 kr.