Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Rødvin

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Borgo Scopeto, Chianti Classico

Borgo Scopeto, Chianti Classico

Her får du en vin med masser af saft og kraft i smagen af Sangiovese-, Colorino- og Merlot-druer. Det understreger den dybe røde farve yderligere og de 12 modningsmåneder på slavonske egetræsfade.
79,00 kr.
Picture of Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2011

Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2011

Bruni "Laire" Morellino di Scansano Riserva 2010 er én af Bruni’s topvine, som er fremstillet på en blanding af 85% Sangiovese og 15% Syrah druer, der er høstet i slutningen af september.
139,00 kr.
Picture of Bruni "Moresco" Maremma Toscana

Bruni "Moresco" Maremma Toscana

"Moresco" har sine rødder nær Maremma kysten i Toscana. Den er skabt på en blanding af Sangiovese og Cabernet Saugvignon druer. Bruni har gjort en stor indsats for at finde den rette balance mellem de to druesorter. Vinen med sin intense rubinrøde farve er kendetegnet ved en aroma, fyldt af røde frugter og med en afrunding af krydderi. Smagen har en fin harmoni og elegance.
110,00 kr.
Picture of Bruni "Oltreconfine" Grenache Maremma Toscana 2013

Bruni "Oltreconfine" Grenache Maremma Toscana 2013

"Oltreconfine" er en af Azienda Bruni’s bedste rødvine. Oltreconfine har sine rødder nær Maremma kysten i Toscana. Den er skabt på Grenache druen. Hvilket man kun ser få eksempler på. Grenache druen giver vinen en fyldig og meget rund smag med flot balance. Det resulterer samtidig i en vin med intens rubinrød farve med aroma af især blåbær tilsat en snert af vanilje. Smagen har karakter - med varme, fylde og en dejlig blødhed.
240,00 kr.
Picture of Bruni "Regio" Rosso Toscana

Bruni "Regio" Rosso Toscana

"Regio" Rosso dyrkes nær Maremma kysten i Toscana. Den er produceret på 3 forskellige druer – primært Sangiovese.
80,00 kr.
Picture of Capitello Ripasso Valpolicella

Capitello Ripasso Valpolicella

Valpolicella-vine, der bærer betegnelsen Ripasso er lavet af gængs Valpolicella-vin men må kalde sig Ripasso pga. den helt særligt anvendte teknik. Ripasso-navnet kommer af det italienske ord - ripassare - som betyder at passere igen. Det er simpelthen "rester" fra Amarone-produktionen, der bliver anvendt igen. Altså, vinen har ligget på skaller og nogle gange kvas fra produktionen af Amarone. På den måde bliver Ripasso-vinen tilført noget af Amaronens fylde og karakter - uden dog at blive helt så kraftig, smagfuld og alkoholrig som Amaronen.
139,00 kr.
Picture of Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Castelforte Rosse Veneto er en rødvin på karton fra den italienske Veneto-region. Vinen har lagret et år på egetræsfade, hvilket giver den en kompleksitet og smag, der passer godt sammen med danske retter som kød, lam og ost – men den kan også sagtens serveres og nydes for sig selv.
149,00 kr.
Picture of Ghisolfi, Barolo - Bricco Visette 2011 (MG)

Ghisolfi, Barolo - Bricco Visette 2011 (MG)

Med Barolo Bricco Visette fra Ghisolfi får man oplevelsen af Piemonte og Barolo vinene når de er på det højeste. Ghisolfi’s Barolo er fremragende, hvilket de mange ratings klart viser. Det er Barolo når det er bedst.
850,00 kr.
Picture of Il Volpetto, Chianti D.O.C.G 2019

Il Volpetto, Chianti D.O.C.G 2019

Vine fra Chianti er indbegrebet af toscansk vin, og Il Volpetto er med sin velstrukturerende og fyldige krop et pragteksemplar af en Chianti-vin. Toscana-områdets stolthed er Sangiovese-druen, som udgør rygraden i denne vin. Il Volpetto er livlig og intens med silkebløde tanniner, der flot ledsager både røde kødretter og pasta.
120,00 kr.
Picture of Losi, Chianti Classico "Millenium" Gran Selezione

Losi, Chianti Classico "Millenium" Gran Selezione

Millennium - Gran Selezione er Losi’s topvin. En fremragende vin, som alle bør smage. Den blev produceret første gang i år 2000 og laves kun i særligt gode årgange. Tranquillo Losi, grundlægger af vinhuset Losi, valgte fra starten den berømte ønolog Tancredi Biondi Santi, fra hvem vinhuset lærte mange værdifulde hemmeligheder til fremstilling af de allerbedste vine. Druerne er produceret på syd-sydvest vendte skråninger på stenet og lerholdigt jord.
320,00 kr.
Picture of Losi, Chianti Classico "Querciavalle" 2017

Losi, Chianti Classico "Querciavalle" 2017

Querciavalle er en Chianti Classico fra Losi hvor druerne er dyrket på vinhusets kendte ”Leccino” marker. markerne ligger på de sydvendte skråninger 300-350 meter over havet, hvor jordbunden er præget af sandsten.
150,00 kr.
Picture of Lunadoro, Rosso di Montepulciano 2013

Lunadoro, Rosso di Montepulciano 2013

Montepulciano ligger tæt ved naturparken Val d’Orcia. Lunadoro er familiedrevet med stort landbrug, ferie-lejligheder og et næsten helt nybygget vineri, hvor produktionen påbegyndte i 2002. Stedet ejes af ægteparret Dario Hatte og Gigliola Cardinal.
120,00 kr.
Picture of Lunadoro, Rosso Toscana Ricordo 2013

Lunadoro, Rosso Toscana Ricordo 2013

Montepulciano ligger tæt ved naturparken Val d’Orcia. Lunadoro er familiedrevet med stort landbrug, ferie-lejligheder og et næsten helt nybygget vineri, hvor produktionen påbegyndte i 2002. Stedet ejes af ægteparret Dario Hatte og Gigliola Cardinal.
80,00 kr.
Picture of Marziano Abbona, Barolo - La Pieve, Piemonte 2018

Marziano Abbona, Barolo - La Pieve, Piemonte 2018

Pressenda Barolo er en af det italienske vinhus, Marziano Abbonas, bedste Baroloer! Den er lavet på 100 % Nebbiolo-druer og kommer fra enkeltmarken Pressenda, som har en af de bedste beliggenheder i Barolo-zonen, Monforte d´Alba.
465,00 kr.
Picture of Spezieri, Col d'orcia Toscana Rosso, ØKO

Spezieri, Col d'orcia Toscana Rosso, ØKO

Med sin rubinrøde farve og friske aromaer af modne frugter og krydderier er denne Spezieri, Col d’orcia Toscana Rosso en særlig vinoplevelse. Vinen er fremstillet af økologiske toskanske druer, hvilket bidrager til den karakterfulde smag.
110,00 kr.
Picture of Tenuta da Mar,  Valpolicella DOC 2020

Tenuta da Mar, Valpolicella DOC 2020

Denne Valpolicella fra Tenuta da Mar er en bemærkelsesværdig vin, produceret på druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne dyrkes på bakkerne tæt på Verona, hvor jordbunden er præget af kalksten.
99,00 kr.
Picture of Tenuta da Mar, Amarone DOCG

Tenuta da Mar, Amarone DOCG

Druerne i Tenuta da Mar "Opera Terza" Amarone håndplukkes i slutningen af september og samles i små 5 kg kasser for at beskytte dem mod for meget tryk.
319,00 kr.
Picture of Tenuta da Mar, Valpolicella Ripasso DOC

Tenuta da Mar, Valpolicella Ripasso DOC

Denne Ripasso fra vinhuset Tenuta da Mar er en fyldig og spændende vin med en dejlig kompleksitet, produceret på druerne Covina, Rondinella og Molinara. Druerne dyrkes på bakkerne tæt på Verona, hvor jordbunden er præget af kalksten. Druerne håndplukkes i slutningen af september. For at beskytte dem mod for meget tryk, samles de i små 10 kg kasser.
149,00 kr.
Picture of Villalta, "XIX" Amarone della Valpolicella 2017

Villalta, "XIX" Amarone della Valpolicella 2017

Denne rubinrøde klassiker er intens, fyldig og fuld af smagsrigdom. Bouqueten er frisk og frugtrig med et strejf af modnede bær.
280,00 kr.
Picture of Sartori Amarone della Valpolicella

Sartori Amarone della Valpolicella

Sartori-vingården i Amarone della Valpolicella-regionen i Italien laver mange vidunderlige vine - og dette er blot én af dem. Vinen fremstilles på seks forskellige slags omhyggeligt udvalgte druer, herunder Tempranillo, Trebiano og Sangiovese.
200,00 kr.