Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Mixer

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Mixer Purémix Grøn Æble

Mixer Purémix Grøn Æble

I fremstillingen af Mixer Purémix Grøn Æble anvendes kun de bedste æbler fra Trentino og Sydtyrol. Æblerne plukkes, når de er allerbedst og har en perfekt modenhed. Af æblerne laves koncentreret frugtkød, som afbalanceres med sukker, så den optimale balance mellem sød og sur findes.
130,00 kr.
Picture of 1883 Purémix Jordbær

1883 Purémix Jordbær

Denne puré har en rig smag af jordbær. Den bruges særligt i cocktails, milkshakes og iskaffe, hvor den giver et intenst strejf af jordbær.
140,00 kr.
Picture of 1883 Purémix Kokos

1883 Purémix Kokos

Denne puré er meget koncentreret og har en rig smag af kokos. Kokospuréen anvendes som en smagsgiver til lækre cocktails, forskellige former for kaffe, milkshakes og desserter. Dette produkt har desuden certificeringerne kosher, halal, BRC og IFS.
140,00 kr.
Picture of 1883 Purémix Mango

1883 Purémix Mango

Purémix Mango er et koncentrat, der egner sig særligt godt som tilføjelse til iskaffer, desserter, cocktails og milkshakes. Den har en dyb smag af mango, så blot en lille dosis er nok til at efterlade smag i drikken.
140,00 kr.
Picture of 1883 Purémix Passion

1883 Purémix Passion

Purémix Passion giver en dyb smag af friske passionsfrugter. Puréen egner sig særligt godt i milkshakes, iskaffe eller dessert. Den kan også med fordel anvendes, når der skal laves eksotiske cocktails. Faktisk er der ingen grænser for, hvordan dette produkt kan nydes.
140,00 kr.