Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Grappa

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Grappa di Amarone Ca Florian, Tommasi

Grappa di Amarone Ca Florian, Tommasi

Tommasi Amarone grappa er destilleret med den traditionelle metode. Den er lavet på presserester fra Amarone della Valpolicella, og bliver normalt destilleret i april. presseresterne med deres høje alkoholindhold og masser af restsukker giver til en grappa med en særlig harmoni og rundhed i smagen.
280,00 kr.
Picture of Grappa Julia Superiore

Grappa Julia Superiore

Grappa Julia Superiore er en vaskeægte italiensk grappa, når det er bedst. Det er en ikke-ældet grappa lavet på en blanding af forskellige druevarianter, som giver den sin runde smag.
150,00 kr.
Picture of Grappa Marolo di Barolo (Fadlagret)

Grappa Marolo di Barolo (Fadlagret)

Grappa Marolo di Barolo er en klassisk italiensk grappa, som er fremstillet i det italienske Barolo-distrikt. Grappaen er fadlagret i egefade, og flaskerne bliver svøbt enkeltvis i hånden. Selve grappaen laves af pressede rester af Nebbiolodruen fra Barolo.
459,00 kr.
Picture of Grappa Marolo di Barolo Bussia (Klar)

Grappa Marolo di Barolo Bussia (Klar)

Grappa Marolo di Barolo Russia er en frisk, italiensk grappa fra Barolo-distriktet i Italien. Grappaen kommer i en meget elegant, gennemsigtig flaske med flot, blomstret emballage. Hver flaske håndpakkes, så der er taget højde for alle detaljer – fra inderst til yderst.
430,00 kr.
Picture of Grappa Marolo di Moscato

Grappa Marolo di Moscato

Grappa Marolo di Moscata er en sammensat grappa, hvor sødmen fra Muscat-druen spiller en afgørende rolle i smagsoplevelsen. Grappaen er ikke lagret efter destilleringen og bibeholder derfor både sit oprindelige udtryk og smag. Her får du altså en helt klar grappa, som er drikkeklar.
440,00 kr.
Picture of Grappa Marzadro "Le Dic' Otto Lune"

Grappa Marzadro "Le Dic' Otto Lune"

Grappa Marzadro "Le Dic' Otto Lune" bliver produceret i Italien af Marzadro, et familieejet destilleri, som startede i 1949, og i dag drives af 3. generation.
299,00 kr.
Picture of Grappa Marzadro Giare Affinata Gewürztraminer

Grappa Marzadro Giare Affinata Gewürztraminer

Denne Grappa Marzadro Giare Affinata Gewürtztraminer er lagret i 36 måneder på egetræstønder, hvilket er med til at sikre Grappaens krydrede smag. Forud for denne lagring er grappaen blevet destilleret efter alle kunstens regler med henblik på at bevare de bedste egenskaber ved kvaset.
500,00 kr.
Picture of Grappa Nemas Friulana

Grappa Nemas Friulana

Ceshia er det ældste destilleri i Friuli med rødder helt tilbage til 1886, hvor Giacomo Ceschia begyndte at destillere rundt om på gårdene hos vinbønderne i Nimis.
220,00 kr.
Picture of Grappa Zanin di Moscato

Grappa Zanin di Moscato

En klar, krystallisk og farveløs Grappa Di Mosato fra Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til at være en anderkendt producent. Denne Grappa er ofte efterspurgt af samlere.
190,00 kr.
Picture of Grappa Zanin di Cabernet

Grappa Zanin di Cabernet

En krystalklar Grappa di Cabernet fra Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til at være en anderkendt producent. Det er en ung Grappa lavet af cabernet druen.
180,00 kr.
Picture of Grappa Zanin di Chardonnay

Grappa Zanin di Chardonnay

En smuk og meget ren klar Grappa di Chardonnay fra destilleriet Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til en anderkendt producent. Denne Grappa er håndlavet fra Chardonnay druerest.
160,00 kr.
Picture of Grappa Zanin di Pinot Grigio

Grappa Zanin di Pinot Grigio

En krystalklar Grappa di Pinot Grigio fra Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til at være en anderkendt producent. Denne Grappa er lavet af Pinot Grigio druen og modnet på stål tønder i mindst 6 måneder.
170,00 kr.
Picture of Grappa Zanin di Prosecco

Grappa Zanin di Prosecco

En klar, krystallisk og stålgul Grappa di Prosecco fra Zanin, som er gået fra at være en lille familievirksomhed, der blev grundlagt i 1895 af den nuværende ejers bedstefar, til en anderkendt producent. Denne Grappa er udvundet af Prosecco druen, som udelukkende kommer fra den italienske region Veneto.
170,00 kr.