Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Finest Call

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Finest Call Bloody Mary Mix (+pant)

Finest Call Bloody Mary Mix (+pant)

Finest Call Bloody Mary Mix er hemmeligheden bag en god Bloody Mary. Bloody Mary Mix er helt uden alkohol, så mixeren er også ideel til at lave en alkoholfri Bloody Mary. Mixet er baseret på den originale Bloody Mary opskrift, og alle ingredienserne er nøje udvalgt for at ramme netop den smag. På ingredienslisten findes blandt andet tomatjuice, sort peber, ren citronsaft og en blanding af krydderier.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Blue Curacao (+pant)

Finest Call Blue Curacao (+pant)

Finest Call Blue Curacao er uundværlig, når der skal laves klassiske drinks som eksempelvis en isbjørn eller en blå Margarita. Finest Call Blue Curacao er en fin blå Curacao, der giver den flotte blå farve såvel som den friske smag af appelsin. Brug den alkoholfri Curacao frem for alkoholiske blå likører, når du skal bruge smag og farve til en drink - men ikke nødvendigvis mere alkohol.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Grenadine (+pant)

Finest Call Grenadine (+pant)

Finest Call Grenadine er en alkoholfri mixer, der giver farve og smag til drinks og cocktails. Finest Call gør meget ud af brugervenligheden, og derfor er den praktiske flaske designet til brug bag baren. Den er let at håndtere, og den praktiske hældetud gør det nemt for en bartender hurtigt at lave velsmagende drinks.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Margarita Mix (+pant)

Finest Call Margarita Mix (+pant)

Finest Call Margarita Mix er fremstillet for at gøre det nemmere (og hurtigere) at lave den perfekte Margarita. Dette Margarita Mix er en kvalitetspuré med den klassiske smag af Margarita, der gør det nemt for blandt andet bartendere hurtigt at mikse den ikoniske cocktail. Frem for at udmåle og blande mange ingredienser kan man nøjes med at tilsætte dette Margarita Mix.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Mojito Mix (+pant)

Finest Call Mojito Mix (+pant)

Finest Call Mojito Mix er lavet for at gøre livet lettere for bartendere. Her får du et færdigblandet mix i en praktisk flaske, så det er nemt og hurtigt at lave velsmagende Mojitos. Mixet er en sammensætning af alle de klassiske Mojito-ingredienser, og råvarerne er nøje udvalgt for at ramme en autentisk smag.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Pina Colada Mix (+pant)

Finest Call Pina Colada Mix (+pant)

Med Finest Call Pina Colada Mix kan du nemt og hurtigt mixe en velsmagende og autentisk Pina Colada. Du skal bare bruge en helflaske shaket med det færdige mix. Det gør det nemt for bartendere, og den praktiske flaske er designet med brugervenlighed in mente.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Puree Mango (+pant)

Finest Call Puree Mango (+pant)

Finest Call Puree Mango er en mangopuré, som kan bruges til at tilføje en sød, eksotisk smag til et væld af cocktails. Mangopuréen kommer i en praktisk og brugervenlig flaske, der er designet til brug bag baren.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Puree Strawberry / Jordbær (+pant)

Finest Call Puree Strawberry / Jordbær (+pant)

Finest Call Puree Strawberry er en puré med en autentisk smag af søde, friske jordbær. Puréen kan bruges i en lang række drinks og cocktails, og puréen blender nemt ind med andre ingredienser til den rette konsistens. Puréen er lavet på naturlige jordbær og passer især godt til Daiquiris, Margaritas og Coladas.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Sugar Syrup (+pant)

Finest Call Sugar Syrup (+pant)

Finest Call Sugar Syrup er en sirup, der bruges til at give drinks og cocktails ekstra sødme. Siruppen er lavet på rent rørsukker, som er blandet op med carbon-filtreret vand. Sugar Syrup bruges til at give drinks en smule ekstra sødme. Frem for at lave din egen sukkerblanding er det nemt at bruge Finest Call Sugar Syrup, når det går hurtigt bag baren.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Puree Passion (+pant)

Finest Call Puree Passion (+pant)

Tilføj ekstra passion til en lang række drinks og cocktails med Finest Call Puree Passion. Puréen opløses hurtigt og nemt, og så giver den både farve og smag til cocktails. Flasken er designet til brug bag baren. Takket være blandt andet den patenterede hældetud er det nemt og hurtigt for bartendere at mikse lækre drinks og cocktails med et skud passion.
88,00 kr.