Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Cognac

Cognac komme oftes på bordet efter et måltid, og drikkes som normalt rent i små mængder.

Kvaliteten af en cognac måles ud fra, hvor længe den er lagret:

  • V.S. står for "Very Special" og kræver, at en cognac har en alder på mindst 2 år.
  • V.S.O.P. står for "Very Superior Old Pale" og kræver en alder på mindst 4,5 år.
  • X.O. står for "Extra Old" og kræver, at en cognac har en alder på mindst 10 år.
  • Hors d'Age er betegnelsen på den ældste cognac.
View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Braastad VS Cognac

Braastad VS Cognac

Braastad VS er en blanding af specielt udvalgte cognacs hovedsageligt fra regionerne Bons Bois og Fins Bois. Blandingen indeholder cognac, der har lagret i 12 år i små egetønder i Cognac Tiffons private vinkældre i Jarnac.
249,00 kr.
Picture of Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac er en blanding af specielt udvalgte cognacer hovedsageligt fra Regionen Fins Bois. En gennemsnitlig høj aldring af cognacen giver denne udsøgte VSOP en overdådig og harmonisk smag.
279,00 kr.
Picture of Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac er en blanding af specielt udvalgte cognacer hovedsageligt fra Regionen Fins Bois. En gennemsnitlig høj aldring af cognacen giver denne udsøgte VSOP en overdådig og harmonisk smag.
360,00 kr.
Picture of Braastad XO Cognac

Braastad XO Cognac

Braastad XO er en perfekt blanding af de bedste og ældste cognacer fra Grande og Petite Champagne, som er de ledende regioner for kvalitets cognac. Kvalitetsbetegnelsen kræver, at mindst halvdelen af cognac blandingen kommer fra regionen Grande Champagne, og resten kommer fra Petite Champagne.
580,00 kr.
Picture of Camus "Extra Elegance" Cognac

Camus "Extra Elegance" Cognac

Camus Extra Elegance Cognac er en af cognacverdenens grand old men. Den er sammensat af en blanding af gamle cognacer, der har lagret mellem 30 og 50 år.
3.499,00 kr.
Picture of Château de Montifaud XO Cognac

Château de Montifaud XO Cognac

Chateau Montifaud står bag denne aromatiske cognac. Den bliver som enhver anden cognac fra samme producent fremstillet med respekt for miljøet og efter bæredygtige principper. Cognac-huset lader sin cognac lagre i endnu længere tid, end det er foreskrevet, og det resulterer i delikat cognac i en klasse for sig.
630,00 kr.
Picture of Courvoisier VS Cognac

Courvoisier VS Cognac

Courvoisier VS (Very Special) er en cognac blend, som har lagret i fire til otte år, hvilket er længere tid end de normale to år. Druerne kommer fra de to cru certificerede områder Fins Bois og Petite Champagne, som giver Courvoisier VS sin komplekse og frugtige noter med uovertruffen fylde og dybde.
249,00 kr.
Picture of Debriac Fine Champagne XO Cognac

Debriac Fine Champagne XO Cognac

I denne flaske cognac er intet overladt til tilfældighederne - og kun de bedste og fineste ingredienser er sammensat for at opnå den største smagsoplevelse. Alle druerne i blendet er plukket og nøje udvalgt fra det bedste franske cognac-område, Grand Champagne.
640,00 kr.
Picture of Delamain XO "Christmas" Cognac

Delamain XO "Christmas" Cognac

Delamain & Co. har produceret delikat cognac gennem generationer. Siden 1824 har det familieejede destilleri lagt sin sjæl i at udvikle de mest udsøgte og raffinerede flasker med cognac, som bliver nydt af kendere verden over. Delamain XO “Christmas” Cognac er ingen undtagelse.
379,00 kr.
Picture of Frapin Chateau Fontpinot XO Cognac

Frapin Chateau Fontpinot XO Cognac

Frapin står bag denne udsøgte cognac med en særlig kraftfuld smag. Frapin er en af de mest anerkendte producenter af cognac i Grande Champagne-distriktet i Frankrig - og det siger ikke så lidt. Cognac-huset Frapin historie går helt tilbage til året 1270, og det er den producent, der råder over flest vinmarker i det velrenommerede Grande Champagne-distrikt.
800,00 kr.
Picture of Frapin V.I.P. XO Cognac

Frapin V.I.P. XO Cognac

Frapin V.I.P XO Cognac er en cognac fra det franske Frapin-Destilleri. Cognacen fremstilles ved at blande destilleriets ældste cognacer, som ældes på destilleriets 240 hektarer i Champagne. Den lange ældningstid i de fugtige kældre gør cognacen rund, velafbalanceret og behagelig i ganen.
1.390,00 kr.
Picture of Gautier XO Cognac

Gautier XO Cognac

GAUTIER Cognac er et af de ældste cognachuse og ligger i dag stadig som i år 1755 – i en gammel vandmølle henover en flod. Under besøg i Gautiers kældre kan man høre flodens brusen gennem gulvet, mens aromaerne fra flere århundreders cognaclagring siver fra de traditionelle Limousine egetræsfade. Denne særlige fugtighed i sammenspil med kældermesterens evner giver Gautier cognac en unik og velbalanceret smag.
799,00 kr.
Picture of Hennessy Privilege VSOP Cognac

Hennessy Privilege VSOP Cognac

Hennessy VSOP indeholder en bred palet af eaux de vie af forskellige aldre og stil. Nogle af disse bidrager med en dynamisk karakter, mens andre besidder en luksuriøs fylde. Hver eneste eaux de vie er udvalgt i det øjeblik, den har opnået sit fulde potentiale.
439,00 kr. 369,00 kr.
Picture of Hennessy VS Cognac

Hennessy VS Cognac

Hennessy Cognac blev etableret i 1765, i byen Cognac, af Richard Hennessy og har siden 1856 holdt fast logoet ”bras Arme”. Hennessy er siden 1765 vokset til verdens førende leverandør af cognac, med et salg på mere end 40 millioner flasker i 2002. Hennessy levere i dag cognac til hele verden.
319,00 kr.
Picture of Larsen XO Cognac

Larsen XO Cognac

Larsen XO Cognac er en cognac for en vaskeægte cognac-connoisseur. Cognacen kommer fra franske Larsen Cognac, som har adresse i selveste Cognac-området i Frankrig. Cognacen har en nydelig og mørk ravfarve, som blandt andet fås efter lang ældningstid i egefade.
599,00 kr.
Picture of Leopold Gourmel, Age des Epices 20 Carats Cognac

Leopold Gourmel, Age des Epices 20 Carats Cognac

Cognac-huset Leopold Gourmel sætter en dyd i at producere cognac ved hjælp af naturlige og traditionelle processer. Det gælder hele vejen igennem produktionen lige fra at plukke druerne til at lagre dem og hælde dem på flasker. De producerer kun ren vintage cognac og blander altså ikke forskellige årgange. Med Leopold Gourmel får du en autentisk cognac, der er ren og harmonisk.
1.390,00 kr.
Picture of Leopold Gourmel, Age des Fleurs 15 Carats Cognac

Leopold Gourmel, Age des Fleurs 15 Carats Cognac

Age des Fleurs er en fin og raffineret cognac produceret på naturlige processer. Producenten bag, Leopold Gourmel, har baseret deres cognachus på økologiske og rene principper, hvor alle former for kemikalier og tilsætningsstoffer og pesticider er sorteret fra af respekt for både natur og smag.
990,00 kr.
Picture of Leopold Gourmel, Quintessence 30 Carats Cognac

Leopold Gourmel, Quintessence 30 Carats Cognac

Quintessence 30 Carats Cognac er resultatet af årelange traditioner, der bygger på naturlige processer. Huset bag, Leopold Gourmel, anvender i alle led af produktionen udelukkende metoder og komponenter fri for alle former for pesticider og kemikalier for at frembringe et rent produkt. Leopold Gourmels kerneværdi er kvalitet.
2.895,00 kr.
Picture of Martell Chanteloup Perspective Cognac

Martell Chanteloup Perspective Cognac

Fra Chanteloup får du denne cognac, som på alle måder er et produkt af mageløs kvalitet. Det gælder både den smukke flaske og det elegante indhold. Smagen af cognacen er et miks af flere forskellige nuancer, hvor blandt andre kan nævnes honning, pære og tørret frugt, der sammen med alkoholen giver dig en sublim oplevelse.
2.399,00 kr.
Picture of Martell VS Cognac

Martell VS Cognac

Huset Martell er en af de mest anerkendte cognacproducenter i verden. Deres ældgamle traditioner trækker spor helt tilbage til 1715 og gør dem til en af branchens ældste aktører. Grundlæggeren, Jean Martell, begyndte her en rejse, der i dag stadig præger huset.
249,00 kr.