Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Brandy

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Laird's Applejack Brandy

Laird's Applejack Brandy

Laird’s Applejack Brandy er en blanding af 35% æble brandy og 65% neutral spiritus der besidder et hint af æble smag og aroma. Æble brandyens base giver Laird’s Applejack en unik blødhed samt en dybere og rigere smag.
280,00 kr.
Picture of Metaxa Private Reserve

Metaxa Private Reserve

Kan du lide gode, ældre spiritusser, er denne græske brandy lige noget for sig. I producentens brandy-udvalg er Metaxa Private Reserve nemlig den ældste i flokken.
630,00 kr.
Picture of Vecchia Romagna Etichetta Nera Brandy

Vecchia Romagna Etichetta Nera Brandy

Mester destillatøren Giovanni Buton begyndte at fremstille Brandy i Bologna i 1820. I dag fremstiller huset stadig fremragende produkter som blandt andet Etichetta Nera.
169,00 kr.
Picture of Bols Liqueur Apricot Brandy

Bols Liqueur Apricot Brandy

Bols Apricot Brandy præsenterer en gylden farve med toner af rav. Den har aromaer med noter af modne abrikoser og appelsin, samt et strejf af mandel. Det ledsages af en smag med tydelige noter af abrikos med undertoner af mandel og appelsin.
99,00 kr.
Picture of Asbach Uralt Original 3 YO Brandy

Asbach Uralt Original 3 YO Brandy

Asbach Uralt Original 3 YO Brandy er en af Tysklands meste kendte brandys. Den er fremstillet med erfaring og særlig pleje siden 1892 til de højeste kvalitetskrav.
179,00 kr.
Picture of Asbach Uralt Privat-Brand 8 YO Brandy

Asbach Uralt Privat-Brand 8 YO Brandy

Asbach Uralt Privat-brand 8 YO Brandy, er lavet på en ædel sammensætning. Den blev for første gang fremstillet af Hugo Asbach i 1908.
319,00 kr. 229,00 kr.
Picture of Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy

Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy

Cardenal Mendoza Brandy er en velkendt brandy fra Jerez i Spanien, den har elegante toner af rosiner og blommer, med en gennemsnitsalder på 15 år. Spansk brandy er generelt meget anerkendt, og Cardenal Brandy ligger i den gode ende af udvalget. Den bliver den dag i dag, stadig lavet ifølge den samme familieopskrift som tilbage i år 1887.
310,00 kr.
Picture of Carlos I Imperial XO Brandy

Carlos I Imperial XO Brandy

Fremstillingen af Carlos I Imperial Brandy starter med en omhyggelig udvælgelse af vin, som Carlos I destillere i deres eget destilleri. Kun de mest raffinerede og elegante spiritus bruges til at udforme Carlos I Imperial Brandy.
499,00 kr. 439,00 kr.
Picture of Carlos I Solera Gran Reserva Brandy

Carlos I Solera Gran Reserva Brandy

Carlos I Solera Gran Reserva Brandy (også kaldt Carlos Primero i Spanien) er en brandy af høj kvalitet. Efter en årelang lagring på sherryfade får man en blød, rig og mild brandy, der er let tilgængelig. Carlos I Solera Gran Reserva Brandy er den måske mest kendte, spanske brandy i Spanien.
259,00 kr.
Picture of Metaxa 7 Star

Metaxa 7 Star

Metaxa skaber muligvis den blødeste ravgule spiritus under solen. Vinfremstillingen, destillationen, aldringen og blandingen skaber Metexas unikke stil.
200,00 kr.