Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Blandingsspiritus

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Aperol Aperitivo

Aperol Aperitivo

Takket være et hemmelig, original italiensk opskrift har den flotte, orangefarvede Aperol Aperitivo en ganske unik smag, som tiltrækker alle livsnydere med smag for en kølig drink - især når sommeren melder sin ankomst.
119,00 kr.
Picture of Jägermeister

Jägermeister

Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud.
139,00 kr.
Picture of Fernet Branca

Fernet Branca

´Life is bitter´. Sådan markedsføres den velkendte Fernet Branca, der i mange år har været en favoritdrik for både unge og ældre. Familien Branca, der står bag det anerkendte brand, har siden 1845 solgt Fernet Branca – og da den blev fremstillet i Milano for årtier tilbage, var den først og fremmest beregnet som medicin mod maveproblemer.
169,00 kr.
Picture of Kahlua Coffee Liqueur

Kahlua Coffee Liqueur

Kahlua kaffelikør er en absolut klassiker og et must i køleskabet. Kahlua er kendt for den gode kaffesmag og den intense farve og sødme. Mange drinks med fokus på den fede flødesmag tager udgangspunkt i Kahlua, heriblandt Espresso Martini og White Russian.
139,00 kr.
Picture of Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream har den perfekte balance mellem gammel irsk whisky, frisk fløde og et strejf af kakao samt vanilje. Det er kun de fineste ingredienser som bruges i denne irish cream likør. Den irske whisky kommer fra en række forskellige kvalitetsdestillerier herunder Bushmills Distillery.
129,00 kr.
Picture of Brancamenta

Brancamenta

Brancamenta er en forfriskende og smagfuld bitter med en intens smag af mynte. Formlen er hemmeligholdt – og det gør bare denne bitter til en endnu mere overraskende og mystisk smagsoplevelse.
169,00 kr.
Picture of Licor 43

Licor 43

Licor 43 er en umiskendelige gyldne likør, som er gennemtrængt med skønhed og kulturel rigdom fra byen Cartagena. I hver tår smager man Spaniens aromaer: Flamencomusikkens tromme, middelhavssolenes varme og selvfølgelige mere end noget andet, en ren og umættelig passion for livet.
179,00 kr.
Picture of Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Den tyske bitterproducent Underberg er kendt for god kvalitet og karakterfulde smage. Denne bitter er ingen undtagelse. Den er både rig og med masser af fylde og dybde i teksturen. Og du får her hele 30 små flasker.
339,00 kr.
Picture of Arnbitter Original

Arnbitter Original

Arnbitter Original er fuld af kraft og karakter. Det er en dansk bitter, der har stået rundt omkring på de danske frokostborde siden 1960'erne. Arnbitter er en prisvindende bitter, der senest fik en sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition i 2005.
179,00 kr.
Picture of Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur er lavet på Canadisk whisky og naturlig kanel, som er meget gennemtrængende, uden at blive for sød.
219,00 kr. 169,00 kr.
Picture of Campari Bitter

Campari Bitter

Den verdenskendte Campari Bitter stammer helt tilbage fra 1860. Opskriften er stadig præcis den samme - og stadig en velbevaret hemmelighed. Næsen opfanger hurtigt Camparis karakteristiske duft af bitter appelsin og urter kombineret med en frugtig blanding af kirsebær, granatæble og jordbær. Bitre urter, aromatiske planter og frugter i destilleret vand tilsat alkohol skaber tilsammen Camparis bittersøde og krydrede smag, der gør den fyldig og intens.
159,00 kr.
Picture of Safari Exotic Liqueur

Safari Exotic Liqueur

Safari Exotic Liqueur er en likør med smag af eksotiske frugter, heriblandt Papaya, mango, citron, lime og passionsfrugt.
170,00 kr.
Picture of Angostura Aromatic Bitters

Angostura Aromatic Bitters

Angostura Aromatic Bitters Original er lavet med den samme originale og hemmelige opskrift siden 1824. Den verdenskendte Angostura Aromatic Bitters forbliver en fuldkomment definerende ingrediens for klassiske og moderne cocktails.
119,00 kr.
Picture of Amaretto Disaronno Originale

Amaretto Disaronno Originale

Amaretto Disaronno er takket være sin bløde smag og indlysende aromaer "verdens yndlings italienske likør”. Amaretto Disaronno er kendt som et elegant, italiensk ikon i mere end 160 forskellige lande. Selvom den har eksisteret i mere end 500 år, er den stadig meget populær i dag og altid up-to-date. Amaretto Disaronno er en fornøjelse at drikke med isterninger, men også fantastisk at blande, og gør enhver cocktail unik.
149,00 kr.
Picture of Gammel Dansk Bitter Dram

Gammel Dansk Bitter Dram

Gammel Dansk Bitter Dram er danskhed på flaske. Opskriften er tro mod den originale, der første gang stod på de danske frokostborde i 1964. Og selvom denne bitter emmer af danskhed, har blendet alligevel hentet 29 forskellige urter og krydderier fra hele verden.
139,00 kr.
Picture of Borghetti Caffé Espresso Liquore

Borghetti Caffé Espresso Liquore

Carolans Irish Cream Liqueur er en klassisk cremelikør, når den er bedst. Likøren fremstilles ved at blande den bedste irske whiskey med frisk fløde for til sidst at søde med naturlig honning.
200,00 kr.
Picture of Sevablødda Bitter

Sevablødda Bitter

Sevablødda Bitter er en bornholmsk dram, som er lavet efter en opskrift, der er over 100 år gammel. Den er oprindeligt i kategorien ”ingen opskrift efterladt”. Den har en dejlig krydret smag og duft. Den er en kanelkrydret kirsebærdram tappet i en Retro keramikflaske. Den har en meget unik og varm smag.
150,00 kr.
Picture of Chambord Liqueur

Chambord Liqueur

Chambord Liqueur en likør, som fremstilles i provinsen Chambord, på et ægte vinslot, med de fineste ingredienser. Nogle siger at den er inspireret af Kong Louis XIV’s fortrukne drink.
199,00 kr.
Picture of Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original har en base af otte slags urter. Det giver en rund, mild og blød smag, som du kan nyde både på en kold vinterdag alene eller på en varm sommerdag i selskab med en kølig øl.
149,00 kr. 109,00 kr.
Picture of Ratzeputz Bitter

Ratzeputz Bitter

Ratzeputz er en tyskproduceret bitter, som har været produceret i mere end 100 år. Den indeholder ekstrakter af ingefærrod samt en gammel og velkendt lægeplante, som regnes for at skulle komme maven til gode.
269,00 kr.
Filters Close
Min: 36,00 kr. Max: 1.070,00 kr.
kr.36 kr.1070