Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Armagnac

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Armagnac Castarède VS

Armagnac Castarède VS

Armagnac Castarède VS er en fantastisk sammensætning af aromaer fra det velkendte Castarède-hus, der er det ældste og mest velkendte handelshus i Armagnac. Den er lagret 3 år på fad mod de 2 år, som der er lovpligtige. Den smukke gyldne og klare rav-farve vidner om den helt rette sammensætning.
270,00 kr.
Picture of Armagnac Castarède VSOP

Armagnac Castarède VSOP

Denne VSOP fra Castarède Huset er en kompleks og velsmagende armagnac. Det første indtryk, som VSOP giver, er abrikos, vanilje, karamel og eg. En sød duft, der er meget karakteristisk. Farven gør den sammenlignelig med en ældre Bourbon. En klar rav-farve, som er nydelig at se på.
350,00 kr.
Picture of Armagnac Cles des Ducs VSOP

Armagnac Cles des Ducs VSOP

Armagnac Clés des Ducs VSOP er en meget afbalanceret, glat og indbydende brændevin.
280,00 kr.
Picture of Armagnac Gelas 10 Ans

Armagnac Gelas 10 Ans

Armagnac Gelas 10 Ans er en fantastisk armagnac til både dig, der er grøn inden for armagnac-verdenen, men den kan bestemt også nydes af erfarne armagnac-drikkere. Armagnacen er lagret i mindst 10 år, hvor den først ligger på nye 400-liters fade. Senere bliver den lagret på genbrugte fade, hvilket giver karakter og komplekse noter. Armagnacen er lavet på baco-, folle blanche- og ugni blanc-druerne.
390,00 kr.
Picture of Armagnac Janneau VSOP

Armagnac Janneau VSOP

Karakteristisk for dette velestimerede armagnac-hus er Janneau VSOP, som er et perfekt blend af forsigtigt udvalgte eaux-de-vie’er, hvoraf nogle har modnet i op til 20 år. Derfor kan du nyde VSOP-udgaven, som den er, men den er også et godt tillæg til drinks eller mad.
290,00 kr.
Picture of Armagnac Vaghi VSOP

Armagnac Vaghi VSOP

Vaghi har produceret denne Armagnac VSOP, hvori lidenskaben og passionen bag, ifølge producenten selv, skinner klart igennem på smagen. Vingården bag produktionen af denne VSOP er dedikeret til produktion af armagnac. Det er naturligvis druesorterne Ugni- og Baco Blanc.
280,00 kr.