Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Små Grønne, 30%

Små Grønne er et af de klassiske lakridsshots lavet på vodka - men her er der tilsat et lille ekstra tvist. Små Grønne er nemlig tilsat en dejlig sød og frisk smag af granatæble, der i kombination med den klassiske lakrids resulterer i et shot, som er både salt, sødt og frisk i ganen.
SKU: 64009
140,00 kr.
i h

Små Grønne med lakrids og granatæble har en meget karakteristisk smag, som giver en gennemført smagsoplevelse med lakrids og sødmen fra granatæble. Små Grønne er en af de mest populære varianter. Små Grønne bør serveres omrystes ved stuetemperatur eller afkølet.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol30%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Små Sure Cola (50 cl.)

Små Sure Cola (50 cl.)

Små Sure Cola er en af de populære Små Sure-varianter, som har taget det danske natteliv med storm. Små Sure Cola er et vodkashot med en frisk og syrlig smag af læskende, boblende cola. Shotvarianten er lavet på vodka, som er tilsat nøje udvalgte ingredienser for at opnå den helt rette balance mellem sødme og syrlighed.
78,00 kr.
Picture of Porto Fogo Tawny Port

Porto Fogo Tawny Port

Porto Fogo Tawny Port er lavet på druesorterne Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Touriga Francesca. Alle druerne gror i Portugals Douro-region, som er kendt for sin fremstilling af overdådige portvine - hvor én af dem er denne Tawny portvin.
89,00 kr.
Picture of Taylor's Fine Tawny Port

Taylor's Fine Tawny Port

Fine Tawny Port fra Taylor’s fremstilles på forskellige vine, som vælges ud fra deres blødhed og milde karakter. Vinene lagres i op til tre år i egetræsfade i Taylor’s vinkældre i Vila Nova de Gaia. De forskellige vine blandes dernæst sammen, hvilket sker et par måneder før, der tappes.
95,00 kr.