Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
SKU: 64083
56,00 kr.
i h

Sure Fisk Party Pack er et sæt med 5 shotsrør á hver 2 cl. Sættet indeholder forskellige varianter af de populære Små Sure, f.eks. watermelon, strawberry, apple, cola, så man man smage lidt forskelligt. Sure Fisk Party Pack er ideel til fest - rørene er lette at have i lommen eksempelvis på festival. Omrystes med fordel før indtag.

Produktspecifikationer
Indhold10 cl.
Alkohol15%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-jols velsmagende vodkashot Original Granatæble er en fantastisk fusion mellem de velkendte lakridser fra Ga-jol og den friske, søde og let syrlige smag fra granatæble. Resultatet er et forfriskende shot med smag af lakrids og granatæble, som kan nydes alene eller som en forfriskende sidevogn til en øl, drink eller cocktail.
56,00 kr.
Picture of Brancamenta (3x2cl/pk)

Brancamenta (3x2cl/pk)

Brancamenta er en forfriskende og smagfuld bitter med en intens smag af mynte. Formlen er hemmeligholdt – og det gør bare denne bitter til en endnu mere overraskende og mystisk smagsoplevelse.
39,50 kr.
Picture of Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk. rør á 2 cl. i tre forskellige varianter. Nem og praktiske at have med i lommen eller i håndtasken, så man ikke skal slæbe en stor flaske med på festival eller på en bytur.
149,00 kr.
Picture of Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Denne Spritz er skabt under mottoet ‘Ready to chill, ready to share’ og byder på en perfekt balance mellem sødme og citrus-bitterhed! Garden Spritz er et blend af exceptionel, mousserende Chandon-vin og et unikt miks af saften fra lokale, friske Valencia-appelsiner, som er udblødt i tørret appelsinskal, samt urter og krydderier fra de bedste områder i verden; kardemomme, sort peber, quassia og kamille.
229,00 kr. 149,00 kr.