Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Råstoff Jordbær-Rabarber

Råstoff Jordbær-Rabarber er et velsmagende shot, som byder på en kombination af både surt og sødt. Smagen afspejler sig i søde noter af jordbær samt mere syrlige noter af rabarber.
SKU: 64107
Førpris: 149,00 kr.
129,00 kr.
i h

Tilsammen skaber dette et spændende shot som indeholder nøje udvalgte råvarer, for netop at skabe den gode kvalitet. Disse råvarer er blandt andet naturlig rabarber- og jordbærjuice.

Råstoff Jordbær-Rabarber kan nydes afkølet som shot eller i mange forskellige drinks, hvor smagen af jordbær kombineret med rabarber vil tage sig godt ud.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol16,4%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk. rør á 2 cl. i tre forskellige varianter. Nem og praktiske at have med i lommen eller i håndtasken, så man ikke skal slæbe en stor flaske med på festival eller på en bytur.
149,00 kr.
Picture of I Am Vodka

I Am Vodka

Millionarvingen Martin Bundgaard har valgt at berige det danske natteliv med en helt ny Vodka, som kan give konkurrenter som Moët, Belvedere og Grey Goose kamp til stregen. I Am Vodka er en eksklusiv vodka, der produceres i Polen, hvor den er lavet på vinterhvede. I Am Vodka kan med fordel drikkes ren, hvor den gode smag trænger igennem.
399,00 kr. 299,00 kr.