Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
SKU: 64115
Availability: På lager
190,00 kr.
i h

Fisk the Classic er den ægte FISK, som er et frisk vodkashot, der er berømt for sin unikke og friske smag. Nyd den som et shot i godt selskab, eller for at rense halsen, hvis du er forkølet.

Produktspecifikationer
Indhold2 cl.
Alkohol30%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Råstoff Pure Liquorice (50 x 2cl Rør)

Råstoff Pure Liquorice (50 x 2cl Rør)

Her har du et shot, der af producenten selv betegnes som et lakridsshot i luksusklassen - og der er noget om snakken. Råstoff Pure Liquorice er et dansk shot lavet på lakridsrod fra Centralasien. Denne lakridstype er anerkendt for sit meget høje indhold af Glycyrrhizin, som skaber en lakridssmag, der er intens, sød og kraftfuld, hvilket også gennemsyrer shottet.
575,00 kr.
Picture of Små Sure Cola (50x2cl Rør)

Små Sure Cola (50x2cl Rør)

Små Sure Cola er en af de populære Små Sure-varianter, som har taget det danske natteliv med storm. Små Sure Cola er et vodkashot med en frisk og syrlig smag af læskende, boblende cola. Shotvarianten er lavet på vodka, som er tilsat nøje udvalgte ingredienser for at opnå den helt rette balance mellem sødme og syrlighed.
575,00 kr.
Picture of Små Grå 30% (50x2cl Rør)

Små Grå 30% (50x2cl Rør)

Små Grå er en af de klassiske vodkashots fra Danmark. Små Grå er baseret på vodka, som derefter er tilsat en delikat, varm smag af peberbolcher. Shotsene tilbyder en smagskombination af blød, sød og stærk lakrids, som rammer tungen med en lækker og gennemtrængende smag af forfriskende lakrids.
575,00 kr.
Picture of Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
56,00 kr.