Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Hernö Navy Strength Gin, ØKO

Godt 400 kilometer nord for Stockholm finder man det lille gindestilleri Hernö Brenneri i byen Dala. Destilleriet, der eftersigende er det nordligste gindestilleri i verden, blev etableret i 2011, og den 1. december 2012 var Hernö brenneri klar med sin første gin, Hernö Swedish Excellence Gin.
SKU: 51006
Availability: På lager
400,00 kr.
i h

Hernö Navy Strength Gin er i al sin enkelthed Hernös oprindelige Swedish Excellence Gin med mindre vand i, hvilket gør en kæmpe forskel.

Med en alkoholstyrke på 57% vol. er Hernö Navy Strength Gin en kraftig herre. Og det er nogle lidt andre noter, der præger navy strength-udgaven, end Swedish Excellence Gin.

Hvor den oprindelige var frisk som en nordsvensk fyrrenåleskov en frostkold vintermorgen, er Hernö Navy Strength langt mere krydret og intens. I næsen finder man en masse koriander, fyrrenål, citronskal og blomster. Duften er både sødmefyld og fyldt med masser af fyrrenål.

I munden efterfølges det indledende spark af 57% alkohol af en dejlig krydret varme. Smagen er rund, blød og intens med fremtrædende fyrrenål, pikant citronskal, sødmefyldt blomst, krydret citrus fra korianderfrø og let prikkende pebernoter.

Eftersmagen er lang og intens med masser af citrus, peber og mjødurt.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol57%
LandSverige