Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Hayman's Sloe Gin

Det originale Hayman firma blev grundlagt i 1800 tallet af James Burrough. James Burrough var manden der skabte den berømte Beefeater Gin, men solgte til Whitbread i 1987. Hayman familien beholdte en anpart af firmaet og forsatte med at destillere gin.
SKU: 51042
Availability: På lager
230,00 kr.
i h

Alkohol: 26%
Indhold: 70 cl.
Land: England

Det originale Hayman firma blev grundlagt i 1800 tallet af James Burrough. James Burrough var manden der skabte den berømte Beefeater Gin, men solgte til Whitbread i 1987. Hayman familien beholdte en anpart af firmaet og forsatte med at destillere gin.

Hayman's Sloe Gin er en traditionel engelsk likør og produceres ud fra en gammel familie opskrift, som tidligere kun var tilgængelig for familiens eget private brug.

Traditionelt nippede man til en Sloe Gin som en slags digestif og vinter-varmer, og Sloe Gin var desuden en vigtig ingrediens i den første cocktail æra i slutningen af det 19. og tidlige 20. århundrede. i dag kan den stadig nydes med samme egenskab.

Udvalgte slåen bær fra England ligger i Hayman's Gin flere måneder, inden de bliver blandet med sukker, som skaber en rig rubinrød likør med bitter sød frugtsmag.

Produktspecifikationer
Alkohol26%
Indhold70 cl.
LandStorbritannien