Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Citadelle Gin

Citadelle Gin er en gin i verdensklasse, som har vundet mange priser. Den indeholder 19 forskellige ingredienser fra hele verden, som trækker i tre døgn. Dette giver alle dens aromatiske toner. Citadelle Gin destilleres i destillationsapparater, der er varmet op over åben ild, som giver en langsom fordampning.
SKU: 51084
Availability: På lager
249,00 kr.
i h

Den har en delikat og vellugtende dugt af friske blomster, jasmin, honning og kanel. Efter få momenter bliver den stærkere, og får mere urteagtige aromaer af anis og bærme. Kanelen bliver oplevet på en meget bemærkelsesværdig måde.

I munden giver enebær en vellystig kompleksitet og associationer af friske blomster, der leder til en elegant, rund og højt raffineret eftersmag. Den er meget blød, hvilket skyldes at den er destilleret 3 gange.

Citadelle Gin er helt unik til at komplimentere en oliven i en Martini  eller aromatisk nok til at stråle igennem tonicvand.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol44%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Geranium Gin

Geranium Gin

I 2009 da den nuværende gin-renæssance blot var i sin vorden, præsenterede danske Henrik Hammer verden for Geranium Gin, der med en unik floral profil og fremtrædende citrusnoter bør stå i ethvert barskab med respekt for sig selv.
249,00 kr.
Picture of Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin er skabt i samarbejde med nogle af Norges, Danmarks og Sveriges bedste bartendere. Den unikke opskrift til Skagerrak Nordic Dry Gin er kommet til verden takket være disse bartenderes ekspertise inden for råvaresammensætning og deres store praktiske kendskab til kundernes smag og ønsker.
229,00 kr.
Picture of Volbeat No. III

Volbeat No. III

Da Volbeat tilbage i 2016 lancerede deres første rom ville det berømte band tilbyde deres dedikerede fans noget ud over det sædvanlige. Noget særligt - noget der stimulerede bandets egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol.
379,00 kr. 349,00 kr.
Picture of Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Castelforte Rosse Veneto er en rødvin på karton fra den italienske Veneto-region. Vinen har lagret et år på egetræsfade, hvilket giver den en kompleksitet og smag, der passer godt sammen med danske retter som kød, lam og ost – men den kan også sagtens serveres og nydes for sig selv.
149,00 kr.