Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Gin har allerede bevist, at den er en gin i verdensklasse. I 2012 fik den tildelt sølv medalje ved ”The International Spirits Challenge” på grund af sin unikke kvalitet og fortrinlighed.
SKU: 51100
Availability: På lager
Førpris: 299,00 kr.
249,00 kr.
i h

Den er destilleret på 12 af de fineste ingredienser. Isfjord Gin er omhyggeligt afbalanceret, med en duft af enebær, som giver plads til citrongræs og de bløde toner af angelikarod, en lille antydning af kardemomme. Dette afsluttes med en let sød og bitter tone af appelsin.

Isfjord er ikke en tør gin, det er muligvis den blødeste gin, som du kan finde. Den er det perfekte alternativ for nytilkomne i gin verdenen, men også for den erfarne, eksperterne og alle gin elskere.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol44%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin kan tilbyde en gin ud over det sædvanlige. Produktet produceres af The Pleasure Gardens Distilling Company, og historien om dette destilleri går helt tilbage til 1762. Marylebone London Dry Gin er en unik gin, og ved køb af denne, bliver du garanteret en unik smagsoplevelse også.
349,00 kr. 299,00 kr.
Picture of Geranium Gin

Geranium Gin

I 2009 da den nuværende gin-renæssance blot var i sin vorden, præsenterede danske Henrik Hammer verden for Geranium Gin, der med en unik floral profil og fremtrædende citrusnoter bør stå i ethvert barskab med respekt for sig selv.
249,00 kr.
Picture of Roku Gin

Roku Gin

Bag denne gin står det japanske destilleri Suntory, der vægter kvalitet og karakter højt. På japansk betyder roku seks, og det er netop på grund af seks unikke japanske planter, at ginnen har fået sit navn.
239,00 kr.
Picture of Alkkemist Gin

Alkkemist Gin

Alkkemist Gin destilleres når månens indflydelse er størst, hvilket sker 12 gange om året ved fuldmåne. En streng metode som giver en ekstrem Premium kvalitets gin. Alkkemist Gin er den første gin, der bruger muscat i sin fremstilling, der tilføjes i slutningen af processen for at give en udsøgt og eksklusiv duft.
389,00 kr.