Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Aviation Batch Distilled American Gin

Aviation Gin er kendt for sin meget afbalanceret gin. Produktet produceres i Portland, og under fremstillingen bliver produktet destilleret i små mængder ad gangen, hvilket gør Aviation Gin til en meget fin gin. Produktet er oprindeligt opfundet af Hugo Ensslin, for rigtig mange år siden – men produktet er siden blevet videreudviklet og popularitet er steget. Avition Gin er et godt alternativ til en drink, hvor alkohollen spiller hovedrollen, og hvor alkohollen ikke bliver forstyrret af andre elementer.
SKU: 51147
Availability: På lager
259,00 kr.
i h

Den friske Aviation Gin består af syv forskellige ingredienser som blandt andet er lavendel, orangeskal, korianderfrø samt kardemomme.

Smagen og duften af denne gin kan også betegnes som værende frisk. Duften udgøres af de mange forskellige botanicals, hvor især lavendel og citrus kommer til udtryk. Ligeledes kommer de mange botanicals også til udtryk i smagen, hvor enebær især også spiller en markant rolle.

Ydermere vil smagen opleves som værende krydret samt olieret.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol42%
LandUSA
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Chili Skud VS 6

Chili Skud VS 6

Chili Skud vindstyrke 6 er et vodkashot fra den landskendte chili-connaisseur, der går under navnet Chili Klaus. Chili Skud vindstyrke 6 er et shot baseret på vodka, som er tilsat en spændende kombination af lakrids og chili. Resultatet er en smagsoplevelse udover det sædvanlige.
150,00 kr.
Picture of Råstoff Salty Caramel

Råstoff Salty Caramel

Råstoff Salty Caramel shot er endnu en ny og spændende variant af råstoff.
109,00 kr.
Picture of Old Lady London Dry Gin

Old Lady London Dry Gin

Old Lady’s Gin giver muligvis en helt anden tanke, end hvad der ligger bag navnet. Det er nemlig ikke en ældre dame som har opfundet denne gin, men oprindelsen af denne såkaldte ”Old Lady's Gin” kommer af en kærlighed til havet, hvor tankerne var hos hele det maritime område. Navnet stammer fra dengang, man i Storbritannien kaldte de mange både, som vendte hjem fra havet, for Old Lady. Så historien må siges af være mere unik end navnet antyder.
150,00 kr.
Picture of Peaky Blinder Spiced Dry Gin

Peaky Blinder Spiced Dry Gin

Denne Sadler’s Peaky Blinder Spiced Dry Gin er en gin opkaldt efter den populære tv-serie “Peaky Blinders”. Ginnen er en hyldest til den britiske ginfremstillingskultur, som opstod helt tilbage i 1920’erne – dengang, hvor de rigtige Peaky Blinders huserede i de britiske gader. Den krydrede gin laves i små partier i engelske West Midlands, hvor smagen kommer fra intet mindre end ni botanicals.
199,00 kr.