Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Hanami Dry Gin

Hanami Dry Gin er en luksuriøs gin, som er baseret på den originale og århundreder gamle hollandske dry gin opskrift, der er blandet med den ægte essens af de karakteristiske kirsebærblomster og 9 balanceret urter.
SKU: 51189
Availability: På lager
240,00 kr.
i h

Alkohol: 43%
Indhold: 70 cl

Hanami Dry Gin er en luksuriøs gin, som er baseret på den originale og århundreder gamle hollandske dry gin opskrift, der er blandet med den ægte essens af de karakteristiske kirsebærblomster og 9 balanceret urter.

Zen mestrene fra gammel tid lærte at opnåelsen af balance er afgørende for at opnå sindsro. Som hyldest til disse principper, sikrer destilleriets mester destiller, at Hanami er en tankevækkende og håndlavede drik med enestående naturressourcer og respekt for tid, der sikre perfektion.

Hanami Dry Gin præsentere en transparent gin, der ledsages af en smag af enebær og urter, som er balanceret og glat.

Produktspecifikationer
Alkohol43%
Indhold70 cl.
LandNederlandene
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Akori Gin

Akori Gin

Akori Gin er en japansk inspireret gin, som er fremstillet af både østlige og vestlige ingredienser. Det er en gin af høj kvalitet, som er tilsat enebær samt botaniske produkter i form af dragefrugter, kumquat, citrus og ingefær. Spiritusbasen er fremstillet af et majs mix og ris, som dernæst er forfinet med urter og krydderier fra Japan og Europa.
239,00 kr.
Picture of Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin er inspireret af alt det bedste fra den engelske natur og landhave. Efter destilleringen tilsættes den som noget ekstraordinært rabarbersaft og ingefærekstrakt, hvilket trækker denne gin ind i et unikt smagsunivers.
199,00 kr.
Picture of Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin er skabt i samarbejde med nogle af Norges, Danmarks og Sveriges bedste bartendere. Den unikke opskrift til Skagerrak Nordic Dry Gin er kommet til verden takket være disse bartenderes ekspertise inden for råvaresammensætning og deres store praktiske kendskab til kundernes smag og ønsker.
229,00 kr.
Picture of Blue Velvet Violet Gin

Blue Velvet Violet Gin

Turmeon er navnet på en hel serie af vermouth fra Zaragoza i Spanien. Nu har Turmeon også Blue Velvet Violet Gin, som skifter farve fra blå til violet, når der tilsættes tonic. Ginnen er ikke tilsat kunstige farvestoffer, og alle ingredienser er 100 % naturlige.
299,00 kr.