Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Old Lady London Dry Gin

Old Lady’s Gin giver muligvis en helt anden tanke, end hvad der ligger bag navnet. Det er nemlig ikke en ældre dame som har opfundet denne gin, men oprindelsen af denne såkaldte ”Old Lady's Gin” kommer af en kærlighed til havet, hvor tankerne var hos hele det maritime område. Navnet stammer fra dengang, man i Storbritannien kaldte de mange både, som vendte hjem fra havet, for Old Lady. Så historien må siges af være mere unik end navnet antyder.
SKU: 51191
150,00 kr.
i h

Det er dog ikke kun historien som synes unik, det samme gør smagsoplevelsen nemlig. Smagsoplevelsen er ganske unik, og afspejler sig desuden i produktets historie. Produktet er nemlig produceret med havet i tankerne – og produktet nydes hermed med en særlig kærlighed til havet samt skibe.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin

Skagerrak Nordic Dry Gin er skabt i samarbejde med nogle af Norges, Danmarks og Sveriges bedste bartendere. Den unikke opskrift til Skagerrak Nordic Dry Gin er kommet til verden takket være disse bartenderes ekspertise inden for råvaresammensætning og deres store praktiske kendskab til kundernes smag og ønsker.
229,00 kr.
Picture of Volbeat No. III

Volbeat No. III

Da Volbeat tilbage i 2016 lancerede deres første rom ville det berømte band tilbyde deres dedikerede fans noget ud over det sædvanlige. Noget særligt - noget der stimulerede bandets egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol.
379,00 kr. 349,00 kr.
Picture of Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Castelforte Rosse Veneto er en rødvin på karton fra den italienske Veneto-region. Vinen har lagret et år på egetræsfade, hvilket giver den en kompleksitet og smag, der passer godt sammen med danske retter som kød, lam og ost – men den kan også sagtens serveres og nydes for sig selv.
149,00 kr.
Picture of Råstoff Salty Caramel

Råstoff Salty Caramel

Råstoff Salty Caramel shot er endnu en ny og spændende variant af råstoff.
109,00 kr.