Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Akori Gin

Akori Gin er en japansk inspireret gin, som er fremstillet af både østlige og vestlige ingredienser. Det er en gin af høj kvalitet, som er tilsat enebær samt botaniske produkter i form af dragefrugter, kumquat, citrus og ingefær. Spiritusbasen er fremstillet af et majs mix og ris, som dernæst er forfinet med urter og krydderier fra Japan og Europa.
SKU: 51231
Availability: På lager
239,00 kr.
i h

Akori Gin vandt en sølvmedalje til International Spirits Challenge 2015. Det er en eksklusiv gin af høj kvalitet og med sin helt egen unikke smag.

Den kan sagtens nydes ren, men er også god i blandt andet en Gin og Tonic.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol42%
LandSpanien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Sacred Gin

Sacred Gin

Med Sacred Gin følger både en særlig historie, men bestemt også et unikt produkt. Sacred Gin er et ”hit” i gin-verdenen – som skyldes både produktet i sig selv, men også den meget anderledes historie bag.
310,00 kr.
Picture of Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin er inspireret af alt det bedste fra den engelske natur og landhave. Efter destilleringen tilsættes den som noget ekstraordinært rabarbersaft og ingefærekstrakt, hvilket trækker denne gin ind i et unikt smagsunivers.
199,00 kr.
Picture of Harahorn Norwegian Small Batch Gin

Harahorn Norwegian Small Batch Gin

Fra Norge kommer Harahorn Small Batch Gin, som har fået sit navn efter et fjeld i Hemsedalen. Flasken har et køligt udtryk i blå og sort, der leder tankerne hen på sne og is. Men lad dig ikke snyde. Denne gin har en alkoholprocent på 46 og kan uden problemer hjælpe dig med at holde varmen.
299,00 kr. 199,00 kr.
Picture of Peaky Blinder Spiced Dry Gin

Peaky Blinder Spiced Dry Gin

Denne Sadler’s Peaky Blinder Spiced Dry Gin er en gin opkaldt efter den populære tv-serie “Peaky Blinders”. Ginnen er en hyldest til den britiske ginfremstillingskultur, som opstod helt tilbage i 1920’erne – dengang, hvor de rigtige Peaky Blinders huserede i de britiske gader. Den krydrede gin laves i små partier i engelske West Midlands, hvor smagen kommer fra intet mindre end ni botanicals.
199,00 kr.