Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Akori Gin

Akori Gin er en japansk inspireret gin, som er fremstillet af både østlige og vestlige ingredienser. Det er en gin af høj kvalitet, som er tilsat enebær samt botaniske produkter i form af dragefrugter, kumquat, citrus og ingefær. Spiritusbasen er fremstillet af et majs mix og ris, som dernæst er forfinet med urter og krydderier fra Japan og Europa.
SKU: 51231
Availability: På lager
239,00 kr.
i h

Akori Gin vandt en sølvmedalje til International Spirits Challenge 2015. Det er en eksklusiv gin af høj kvalitet og med sin helt egen unikke smag.

Den kan sagtens nydes ren, men er også god i blandt andet en Gin og Tonic.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol42%
LandSpanien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Sacred Gin

Sacred Gin

Med Sacred Gin følger både en særlig historie, men bestemt også et unikt produkt. Sacred Gin er et ”hit” i gin-verdenen – som skyldes både produktet i sig selv, men også den meget anderledes historie bag.
310,00 kr.
Picture of Brooklyn Gin

Brooklyn Gin

Denne Brooklyn Gin er håndlavet med frisk afskåret citrusskal og revet enebær. Der laves et parti af gangen og denne proces tager 3 dage og giver kun 300 flasker.
389,00 kr.
Picture of Le Tribute Gin

Le Tribute Gin

Le Tribute Gin er en gin med smukt udseende og unik smag. Desuden er det skaberne bag den velkendte Gin Mare, som har skabt endnu en succesrig gin.
429,00 kr.
Picture of Lind & Lime Gin

Lind & Lime Gin

Lind & Lime Gin er det skotske destilleri “The Port of Leith Distillery Co”’s debutprodukt. Under fremstillingen af ginnen gendestilleres en kraftig alkoholbase, som tilsættes så få som syv botanicals – alt sammen for at få en meget velafbalanceret, harmonisk gin. Ginnen kommer desuden i en elegant, blå flaske, som fint afspejler det gode indhold.
370,00 kr.