Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sacred Gin

Med Sacred Gin følger både en særlig historie, men bestemt også et unikt produkt. Sacred Gin er et ”hit” i gin-verdenen – som skyldes både produktet i sig selv, men også den meget anderledes historie bag.
SKU: 51259
310,00 kr.
i h

Produktionen af denne gin foregik første gang i Highgate kvareret i London – hvor opfinderen bag den særlige gin, Ian Hart, producerede Sacred Gin i eget køkken.

Hermed adskiller Sacred Gin sig fra andre gins. Sacred Gin er ikke produceret efter de helt klassiske metoder, men produktet er destilleret ved en lav temperatur under tryk, som har resulteret i en super frisk og ren gin. Det er stadig Ian Hart som står for den største del af produktion som foregår meget nøje – intet mindre end en sand luksus oplevelse.

Igennem årene har produktet gennemgået en markant udvikling. Efterspørgslen er steget, så dette fortæller også bare, at Sacred Gin er noget helt særligt.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43,8%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Akori Gin

Akori Gin

Akori Gin er en japansk inspireret gin, som er fremstillet af både østlige og vestlige ingredienser. Det er en gin af høj kvalitet, som er tilsat enebær samt botaniske produkter i form af dragefrugter, kumquat, citrus og ingefær. Spiritusbasen er fremstillet af et majs mix og ris, som dernæst er forfinet med urter og krydderier fra Japan og Europa.
239,00 kr.
Picture of Bornholm Distillery, Bornholm Gin

Bornholm Distillery, Bornholm Gin

Bornholms Distillery, som ligger på Bornholm, er et lille men absolut bemærkelsesværdigt håndværksdestilleri. Her har Martin H.S. Kofoed siden 2017 fremstillet gin og snaps. Alle produkter fra Bornholms Distillery er skabt med kærlighed for den bornholmske natur, hvorfra destilleriet bliver inspireret og henter sine "botanicals".
330,00 kr.