Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin er inspireret af alt det bedste fra den engelske natur og landhave. Efter destilleringen tilsættes den som noget ekstraordinært rabarbersaft og ingefærekstrakt, hvilket trækker denne gin ind i et unikt smagsunivers.
SKU: 51301
199,00 kr.
i h

Denne gin har en afrundet smag, og selvom alkoholprocenten er på 43 %, er den langt fra sprittet i smagen. Alkoholprocenten sørger derimod for at højne smagsoplevelsen, så varmen tydeligt træder igennem. Ingefæren tilfører en let krydret og dyb smag. Flasken har et smart design, som vil være dekorativ på enhver barvogn.

Bland den op med tonicvand og top med basilikumblade for en let sød og unik gin og tonic.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Don Papa Rum 7 YO

Don Papa Rum 7 YO

Don Papa Rum 7 YO – en meget unik rom med intens smag.
449,00 kr. 349,00 kr.
Picture of København Navy Strength Gin

København Navy Strength Gin

Gin af typen ”Navy Strength” betegnes oftest som en stærk gin. Den skal have en alkoholprocent på mindst 57% for at få sit navn, hvor traditionelle ginner har en alkoholprocent, der er noget lavere. København Navy Strength Gin har en neutral smagsprofil.
329,00 kr.
Picture of Plantation O.F.T.D. Overproof 69%

Plantation O.F.T.D. Overproof 69%

Plantation O.F.T.D Overproof er en intens og mørk rom med en alkoholprocent på hele 69 %. Den mørke rom er god til dig, der elsker en klassisk rom. OFTD står nemlig for old fashioned traditional dark.
300,00 kr.
Picture of København Klassisk Gin

København Klassisk Gin

Denne klassiske gin giver dig den perfekte velkendte smag af kvalitet. Med sit høje indhold af enebær bygger denne sammensætning på en af ginverdenens største enebærsammensætninger.
299,00 kr.