Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Whitley Neill Gooseberry Gin, Limited Edt.

Whitley Neill Gooseberry Gin er en smagfuld gin, med en blød og harmonisk duft og smag af modne stikkelsbær, men også noter af pære og kanel. Helheden giver en smuk og harmonisk oplevelse.
SKU: 51320
240,00 kr.
i h

Der er tale om en gin med balanceret smag, men også en gin i den sødlige ende, som giver den perfekte smag til din drink. Whitley Neill Gooseberry Gin er det sikre valg, hvis du ønsker en god gin, der er destilleret på de velkendte botanicals, men som samtidig skiller sig en smule ud fra mængden.

WHITLEY NEILL er en exceptionel smagsfyldt gin-serie af gin, som er fremstillet efter de bedste britiske håndværkstraditioner. Johnny Neill, som er 8. generation i en familie af ginentusiaster, forstår smagens sjæl og har lagt energi og kærlighed i stræben efter perfektion.

Serveringsforslag:

  • 1 glas med masser af isterninger
  • 4 cl Whitley Neill Gooseberry gin
  • 10 – 15 cl Original Tonic
  • Skal af økologisk citron / pære
Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Store saftige jordbær giver i fin balance med hint af knust, sort peber masser af sødme til denne gin. Størstedelen af Neill’s inspiration til de prisvindende Whitley Neill-gin kommer fra rejser til eksotiske steder rundt om i verden.
240,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic by Nature Gin er helt klar i farven, og smagen er mild og ren, med noter af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse. Det anbefales, at du drikker denne gin som en helt klassisk Gin & Tonic med din yndlings-tonic.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic by Nature Hyldeblomst Gin er en blød, frisk og sommerlig gin med søde noter af hyldeblomst. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes lime, bliver smagen både sød og frisk.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic by Nature Havtorn Gin er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med noter af havtornbær, der skaber en velafbalanceret syrlig smagsoplevelse. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes appelsin, fremhæves og understøttes havtornens smag.
160,00 kr.