Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

København Klassisk Gin

Denne klassiske gin giver dig den perfekte velkendte smag af kvalitet. Med sit høje indhold af enebær bygger denne sammensætning på en af ginverdenens største enebærsammensætninger.
SKU: 51345
Availability: På lager
299,00 kr.
i h

København Klassisk Gin har dog også friske og anderledes smagsnoter af lakridsrod og citrus, der giver den kant og karakter. Flasken understreger indholdets renhed med sin minimalistiske fremtoning.

Nyd den afkølet og ren eller med danskvand, så smagene træder tydeligt frem.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol46%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of København Pink Gin

København Pink Gin

København Pink Gin gør sig bemærket med kombinationen af klassisk gin og en bred vifte af frugtige smagsnuancer. Denne gin byder på en blød lyserød feeling med en næse af grapefrugtskal og frugtig smag med et mineralsk strejf. Tag en slurk og oplev den lyserøde ånd i glasset – den er både glat og cremet. Oplevelsen af citrusaromaerne er sød.
299,00 kr.
Picture of København Klassisk Lounge Gin

København Klassisk Lounge Gin

København Klassisk Lounge Gin er en kreativt udformet small-batch gin, som er en moderne variation over et klassisk tema. Klassisk Lounge Gin har et balanceret niveau af enebær og leverer den originale ginsmag. Destillationsprocessen og dens mikrofordampning frembringer det bedste fra nordisk gran, enebær, citrus og i særdeleshed hyben.
299,00 kr.
Picture of København Navy Strength Gin

København Navy Strength Gin

Gin af typen ”Navy Strength” betegnes oftest som en stærk gin. Den skal have en alkoholprocent på mindst 57% for at få sit navn, hvor traditionelle ginner har en alkoholprocent, der er noget lavere. København Navy Strength Gin har en neutral smagsprofil.
329,00 kr.
Picture of Plantation O.F.T.D. Overproof 69%

Plantation O.F.T.D. Overproof 69%

Plantation O.F.T.D Overproof er en intens og mørk rom med en alkoholprocent på hele 69 %. Den mørke rom er god til dig, der elsker en klassisk rom. OFTD står nemlig for old fashioned traditional dark.
300,00 kr.