Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Malfy Gin Rosa

Producent: Malfy
Denne gin er ikke bare smuk udenpå, den byder også på et delikat og velsmagende indhold. Malfy Gin er kendetegnet ved sin høje kvalitet – og dette er ingen undtagelse.
SKU: 51366
Availability: På lager
199,00 kr.
i h

Blendet består af rabarber og pink grapefrugt, som tilsammen giver den smukke lyserøde farve og den friske smag. Den traditionelle enebærsmag er til stede, men viger her pladsen for de dominerende og sødere smagsnuancer fra grapefrugten og rabarberen.

Drik den i din cocktail en lun sommeraften, eller brug den til at skyde lidt sommer ind på en kold vinterdag.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol41%
LandItalien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Malfy Gin Con Arancia

Malfy Gin Con Arancia

Med denne italienske gin ledes tankerne straks mod sydlandske himmelstrøg. Vergnano-familien står bag destilleringen af den italienske og karakterfulde Malfy Gin Con Arancia.
199,00 kr.
Picture of Silent Pool Gin

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin er Silent Pool Destilleris signaturprodukt, og fremstillet af deres destillerimester Cory Mason. Den er fremstillet på hele 24 planteekstrakter.
329,00 kr.
Picture of Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin kan tilbyde en gin ud over det sædvanlige. Produktet produceres af The Pleasure Gardens Distilling Company, og historien om dette destilleri går helt tilbage til 1762. Marylebone London Dry Gin er en unik gin, og ved køb af denne, bliver du garanteret en unik smagsoplevelse også.
349,00 kr. 299,00 kr.