Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Roku Gin

Bag denne gin står det japanske destilleri Suntory, der vægter kvalitet og karakter højt. På japansk betyder roku seks, og det er netop på grund af seks unikke japanske planter, at ginnen har fået sit navn.
SKU: 51391
239,00 kr.
i h

Den indeholder et særligt blend af Sakurablomst- og blade, Gyokuro-te, Sansho-peber, Senche-te og Yuzu-skal. Alle de seks planter komplementeres af de traditionelle gin-smage som enebær, kardemomme, appelsinskal og koriander. Smagen er kompleks, men afstemt ned til mindste nuance.

Nyd den i din G&T eller andre lækre cocktails.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandJapan
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Alkkemist Gin

Alkkemist Gin

Alkkemist Gin destilleres når månens indflydelse er størst, hvilket sker 12 gange om året ved fuldmåne. En streng metode som giver en ekstrem Premium kvalitets gin. Alkkemist Gin er den første gin, der bruger muscat i sin fremstilling, der tilføjes i slutningen af processen for at give en udsøgt og eksklusiv duft.
389,00 kr.
Picture of Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Gin har allerede bevist, at den er en gin i verdensklasse. I 2012 fik den tildelt sølv medalje ved ”The International Spirits Challenge” på grund af sin unikke kvalitet og fortrinlighed.
299,00 kr. 249,00 kr.
Picture of Silent Pool Gin

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin er Silent Pool Destilleris signaturprodukt, og fremstillet af deres destillerimester Cory Mason. Den er fremstillet på hele 24 planteekstrakter.
329,00 kr.
Picture of No.3 London Dry Gin

No.3 London Dry Gin

Berry Bros & Rudd blev grundlagt i 1698 og er London’s ældste vin og spiritushandel. Berry Bros & Rudd har til huse på St. James Street no. 3, en adresse de har haft siden grundlæggelsen. En traditionsrig virksomhed, der også tæller en del prominente kunder gennem tiden, såsom Lord Byron, King George III og de er stadig kongelig hofleverandør til H.M. Dronning Elisabeth samt H.R.H Prinsen af Wales.
350,00 kr.