Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Boatyard Double Gin

Boatyard Double Gin er ikke som andre de andre gin på markedet. Den er nemlig endnu mere rig på den klassiske enebærsmag. Det skyldes den anderledes destilleringsproces. Det færdige destillat efter den første destilleringsfase filtreres igennem enebær en ekstra gang for at få enebær til at træde endnu tydeligere frem i både smag og duft.
SKU: 51414
Availability: På lager
369,00 kr.
i h

Enebærret får selskab af friske urter, der sammen giver ginnen sin karakterfulde og klassiske smag, som alligevel formår at give en kompleks smagsoplevelse.

Ønsker du at få den fulde enebærsmag frem på tungen, kan du nyde den rent – ellers er den velegnet med en god tonicvand som en smagsstærk G&T.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol46%
LandIrland
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Fever-Tree Indian Tonic Water (24 x 20cl +pant)

Fever-Tree Indian Tonic Water (24 x 20cl +pant)

Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske ingredienser, subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet, fra de oprindelige Chinchona træer, også kaldet febertræer.
324,00 kr.
Picture of Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin kan tilbyde en gin ud over det sædvanlige. Produktet produceres af The Pleasure Gardens Distilling Company, og historien om dette destilleri går helt tilbage til 1762. Marylebone London Dry Gin er en unik gin, og ved køb af denne, bliver du garanteret en unik smagsoplevelse også.
349,00 kr. 299,00 kr.
Picture of Silent Pool Rare Citrus Gin

Silent Pool Rare Citrus Gin

Silent Pool Rare er en forfriskende gin, der går godt til en bred vifte af drinks og cocktails. Under produktionen er der blandt andet anvendt nogle af de mest attraktive og sjældne citrusfrugter i verden. Dem har man blandet med gin og skabt en smag, der både er sød og afbalanceret. Ginen rummer både grøn Seville-appesin og Buddhas hånd, hvilket giver en fin afbalancering.
389,00 kr. 289,00 kr.