Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Gibson's Pink Premium Gin

Gibson’s Pink Gin er en premium destilleret gin fra England.
SKU: 51433
Availability: På lager
129,00 kr.
i h

Med sarte toner af rose, citrus og jordbær i smagen, der er fint velafbalanceret med de karakteristiske ginkrydderier som enebær, koriander, kvan og lakrids. Ginnen har en frugtig duft og smag og tilbyder en unik oplevelse uden tilsat sukker.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol37,5%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Absolut Vodka Citron

Absolut Vodka Citron

Absolut-historien begyndte i det 19. århundrede med én mands ekstraordinære iværksætterånd: Lars Olsson Smith. Han havde en bemærkelsesværdig forretningssans, og i en alder af 14 år kontrollerede han en tredjedel af alt vodkasalg i Sverige. I 1879 lancerede L. O. Smith sit mesterværk ”Absolut rent Bränvin” fremstillet ved hjælp af en revolutionerende destilleringsteknik: kontinuerlig destillation. Metoden anvendes den dag i dag og fjerner urenheder i vodkaen, samtidig med at smagen fra de originale råvarer bevares.
129,00 kr.
Picture of 1883 Syrup Blue Curacao

1883 Syrup Blue Curacao

Blå Curacao er kendt af de fleste som et fast element i en lang række klassiske cocktails, hvor den med sin farve og milde citrussmag gør mixet ekstra frisk og sommerligt.
140,00 kr.
Picture of 1883 Lime Juice Cordial

1883 Lime Juice Cordial

1883 Maison Routin står bag denne Lime Juice Cordial. Alle produkter fra Maison Routin er baseret på vand fra de franske alper. Derudover er det essentielt for virksomheden ikke at anvende kunstige ingredienser. Derfor får du her et produkt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller sødemidler.
72,00 kr.
Picture of Marie Brizard Sirup Pastèque / Vandmelon (+pant)

Marie Brizard Sirup Pastèque / Vandmelon (+pant)

Marie Brizard har udviklet denne originale sirup med særligt udvalgte vandmeloner. Den søde og delikate smag minder om sommer og sol og bringer et varmt smil på alles læber.
99,00 kr.