Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Whitley Neill Brazilian Lime Gin

De lysegrønne, solbeskinnede limefrugter fra Brasilien er noget af det allermest saftige, man kan forestille sig – og de giver nu også et kæmpe kick til denne fløjlsbløde Whitley Neill-gin. I tillæg til lime indeholder Brazilian Lime Gin også botanicals som enebær, cassia, angelikarod og lakridsrod.
SKU: 51520
240,00 kr.
i h

Samtlige 8 generationer af Whitley Neill-familien har haft den samme tørst efter nytænkning og nyopdagelser, og denne gin er ingen undtagelse. Den ”brasilianske” gin fremkalder glade tanker om rejser i Sydamerika, når den blandes til en sprudlende cocktail pyntet med saftige brasilianske limebåde.

Den kan både nydes med lækker mad eller i en hyggestund med andre, som går efter god smag.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Store saftige jordbær giver i fin balance med hint af knust, sort peber masser af sødme til denne gin. Størstedelen af Neill’s inspiration til de prisvindende Whitley Neill-gin kommer fra rejser til eksotiske steder rundt om i verden.
240,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic by Nature Gin er helt klar i farven, og smagen er mild og ren, med noter af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse. Det anbefales, at du drikker denne gin som en helt klassisk Gin & Tonic med din yndlings-tonic.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic by Nature Hyldeblomst Gin er en blød, frisk og sommerlig gin med søde noter af hyldeblomst. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes lime, bliver smagen både sød og frisk.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic by Nature Havtorn Gin er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med noter af havtornbær, der skaber en velafbalanceret syrlig smagsoplevelse. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes appelsin, fremhæves og understøttes havtornens smag.
160,00 kr.