Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Scapegrace Gin "The Two Pack"

Har du svært ved at beslutte, hvilken Scapegrace Gin, du har mest lyst til? Så kan du få de to lækre gins fra New Zealand i én og samme flotte gaveæske med Scapegrace Gold Premium Dry Gin og Scapegrace Premium Dry Gin i 20 cl flasker.
SKU: 51526
Availability: På lager
350,00 kr.
i h

Med Scapegrace Gold Premium Dry Gin får du en smagsprøve på den newzealandske natur. Den er destilleret på gletsjervand fra foden af de newzealandske sydlige alper, hvor destilleriet ligger, og indeholder hele 13 forskellige ingredienser håndplukket fra naturen. Strukturen er silkeblød, og et intenst spark af citrus i smagsprofilen giver den sin forfriskende karakter. Finishen er både ren og lang – en oplagt gin til G&T-entusiasten.

Scapegrace Premium Dry Gin er en forfriskende og intens gin, der vil overraske selv den mest erfarne gin-entusiast. Ginnens rene smag får den fra destilleringen på gletscher-vand ved foden af de sydlige alper i New Zealand. Du får her en gin, der byder på masser af kompleksitet. De mest fremtrædende smagsnoter er citrus og de klassiske enebær, der får et kraftfuld hint af krydderi.

Produktspecifikationer
Alkohol49,6%
Indhold40 cl.
LandNew Zealand