Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Finest Call Grenadine (+pant)

Finest Call Grenadine er en alkoholfri mixer, der giver farve og smag til drinks og cocktails. Finest Call gør meget ud af brugervenligheden, og derfor er den praktiske flaske designet til brug bag baren. Den er let at håndtere, og den praktiske hældetud gør det nemt for en bartender hurtigt at lave velsmagende drinks.
SKU: 61173
*
Availability: På lager
88,00 kr.
i h

Finest Call Grenadine er en rød, sød og frisk sirup lavet på bl.a. granatæble. For at få den optimale smag er der også tilsat kirsebærjuice, der er med til at give den helt rigtige konsistens, såvel som rørsukker og majssukker, der giver den perfekte balance af sødme. Grenadinen kan bruges til cocktails som Tequila Sunrise, Astronaut og Pink Margarita.

Produktspecifikationer
Indhold100 cl.
Alkohol0%
LandUSA
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Finest Call Margarita Mix (+pant)

Finest Call Margarita Mix (+pant)

Finest Call Margarita Mix er fremstillet for at gøre det nemmere (og hurtigere) at lave den perfekte Margarita. Dette Margarita Mix er en kvalitetspuré med den klassiske smag af Margarita, der gør det nemt for blandt andet bartendere hurtigt at mikse den ikoniske cocktail. Frem for at udmåle og blande mange ingredienser kan man nøjes med at tilsætte dette Margarita Mix.
88,00 kr.