Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Ginato "Pinot Grigio" Gin

Denne vidunderlige og ganske unikke italienske gin er skabt af eksperter, som har blandet den fineste Pinot Grigio-drue, Siciliansk Citrus, med friske italienske enebær. Resultatet er Ginato Pinot Grigio Gin – en frisk og lys gin destilleret med stor lidenskab på toskanske enebær og blandet med den fineste italienske Pinot Grigio-drue.
SKU: 51568
Availability: På lager
209,00 kr.
i h

Ginato leverer gin i særklasse. Udover at gin-serien er baseret på de fineste italienske druer, enebær og citrusfrugter, som er indsamlet fra marker fra nord til syd i Italien, udstråler flaskedesignet den overlegne enkelhed, som kendetegner god italiensk smag.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandItalien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Ginato "Clementino" Gin

Ginato "Clementino" Gin

Med denne Ginato Clementino Gin får du oplevelsen af virkelig at ”smage på Italien”. Ginato Clementino er en frisk og lys gin destilleret ved hjælp af skal fra Clementine-appelsiner blandet med de fineste italienske Nebbiolo-druer og enebær. Resultatet er en vidunderlig og unik gin, skabt af eksperter inden for gin.
209,00 kr.
Picture of Ginato "Melograno" Gin

Ginato "Melograno" Gin

Ginato-eksperterne har med denne Melograno Gin skabt et italiensk mesterværk. Melograno er en frisk og lys gin destilleret med siciliansk granatæble og blandet med enebær og den eksklusive Barbera-drue, som ligeledes dyrkes i Italien.
209,00 kr.