Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream har den perfekte balance mellem gammel irsk whisky, frisk fløde og et strejf af kakao samt vanilje. Det er kun de fineste ingredienser som bruges i denne irish cream likør. Den irske whisky kommer fra en række forskellige kvalitetsdestillerier herunder Bushmills Distillery.
SKU: 63003
Availability: På lager
129,00 kr.
i h

Whiskyen komplementerer den fyldige og rige smag af irsk fløde, kakao og himmelsk vanilje, som alt sammen indgår i den hemmelige opskrift.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol17%
LandIrland
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Geranium Gin

Geranium Gin

I 2009 da den nuværende gin-renæssance blot var i sin vorden, præsenterede danske Henrik Hammer verden for Geranium Gin, der med en unik floral profil og fremtrædende citrusnoter bør stå i ethvert barskab med respekt for sig selv.
249,00 kr.
Picture of Star of The Sea Dark Rum

Star of The Sea Dark Rum

Star Of The Sea Dark Rum er lavet på den traditionelle caribiske opskrift på rom. En delikat rom, der er ideel til cocktails eller tropiske drinks, hvor den tilfører et kraftigt og intenst pift. Rommen kan ligeledes nydes som den er, men potentialet er størst ved cocktails og tropiske drinks.
99,00 kr.
Picture of Baze Vodka

Baze Vodka

Vodka er en af de mest populære former for spiritus, fordi den kan mikses og blandes på alle mulige forskellige måder, alt afhængig af dine præferencer. Med Baze Vodka får du ikke bare mange anvendelsesmuligheder, du får også en ren og klar smag, som de færreste vodkaer kan prale af.
89,00 kr.
Sobieski Vodka

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
119,00 kr.