Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Frangelico Liqueur

Frangelico’s uimodståelige hasselnødssmag kommer fra nogle meget specielle hasselnødder ved navn Tonda Gentile. Tonda gentile er en specialitet fra den norditalienske region Piedmont.
SKU: 63045
Availability: På lager
180,00 kr.
i h

Tonda Gentile hasselnødder er kendt for at være større, fyldigere og mere jævne end andre hasselnødder. Deres søde smag er den primære grund til, at de er så efterspurgte blandt internationale konditorier. Tonda Gentile hasselnødder vokser i Langhe, som ligger i det sydlige Piedmont, de bruges også til at destillere Frangelico. Når hasselnødden er ristet og destilleret med alkohollen, tilberedes den, efter den hemmelige opskrift, der blandt andet indeholder kakao, kaffe, vanilje. Til sidst hældes den færdige blanding på mere end 3 millioner flasker for at blive nydt i hele verdenen.

Den kan drikkes både om vinteren og sommeren, varm eller kold, kort eller lang, blandet i drinks eller ren. Den er lækker på alle måder.

Som en klassisk likør, er den perfekt efter et måltid, med isterninger eller som et komplement til kaffen. For raffinement, hæld den over isterninger med en smule lime for en intens og forfriskende oplevelse. Den er endda perfekt til nemme blandinger med sodavand, appelsinjuice, cola eller sodavand med ingefær.

I munden har den en rig tekstur. Den er tydelig, men har en delikat hasselnødssmag med antydninger af vanilje og mørkchokolade. Eftersmagen er glat og lang.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol20%
LandItalien