Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Aperol Aperitivo

Takket være et hemmelig, original italiensk opskrift har den flotte, orangefarvede Aperol Aperitivo en ganske unik smag, som tiltrækker alle livsnydere med smag for en kølig drink - især når sommeren melder sin ankomst.
SKU: 63047
Availability: På lager
119,00 kr.
i h

Aperol Aperitivo har en forfriskende, bittersød smag af appelsin, rabarber og skønne urter med et strejf af vanilje, kombineret med et beskedent indhold af alkohol. Eftersmagen er let bitter og lækkert afrundet med noter af appelsin.

Aperol kan nydes rent som en perfekt aperitif - jf. det franske ord for aperitif: Aperó - eller mikset i drinks som Aperol Spritz med prosecco.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol11%
LandItalien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Smirnoff Vodka Red

Smirnoff Vodka Red

Smirnoff har indtaget pladsen som det bedst sælgende mærke inden for vodka. Og det er med god grund. Du får her en prisbelønnet vodka, der bliver solgt i mere end 130 lande. Smirnoff Vodka Red er kendt og elsket verden over for sin rene og neutrale smag. Dens klassiske og rene vodkasmag gør den velegnet til alle former for drinks og cocktails.
129,00 kr.
Picture of Giffard Liqueur Creme de Cacao White

Giffard Liqueur Creme de Cacao White

Liqueur Creme de Cacao White er en creme-kakaolikør, som er lavet på kakaobønner. Likøren har en rig og kraftig smag med en gennemtrængende aroma af ristede kaffebønner. Likøren har en klar, gennemsigtig farve med en kraftig aroma af kakao med lette noter af kaffe, vanilje og karamel.
230,00 kr.