Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Chambord Liqueur

Chambord Liqueur en likør, som fremstilles i provinsen Chambord, på et ægte vinslot, med de fineste ingredienser. Nogle siger at den er inspireret af Kong Louis XIV’s fortrukne drink.
SKU: 63050
Availability: På lager
199,00 kr.
i h

Chambord Liqueur fremstilles ved først at vælge blåbærende og hindbærende. Når basen er blandet, tilføjes fransk cognac, sød vanilje fra Madagaskar, skal fra marokkanske appelsiner og honning. Dette bliver nu efterladt for at blande sig, og det er her Chambord får sin karakter.

Der bruges en 300-års-gamle opskrift for at fremstille og balancer smagene, der gør Chambord perfekt.

Den er velegnet i Champagne og Cocktails.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol16,5%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

José Cuervo Tequila Especial Gold Reposado

José Cuervo er et familieejet firma grundlagt i 1795 af José Maria Guadalupe de Cuervo. Familien, der er verdens første Tequila producent, har fremstillet Tequila i over 250 år med den samme erfaring, håndværksmæssige kunnen, og opskrifter, der er blevet overleveret fra generation til generation.
240,00 kr.
Picture of Cointreau Noir

Cointreau Noir

Den fløjlsbløde cognac møder den friske appelsinlikør i denne lækre Cointreau Noir. Likøren fremstilles ved at blande 70% Cointreau appelsinlikør med 30% Rémy-Martin cognac. Denne blanding infuseres med valnødder og mandler for at tilføre endnu mere smag.
340,00 kr.
Picture of Smirnoff Vodka Red

Smirnoff Vodka Red

Smirnoff har indtaget pladsen som det bedst sælgende mærke inden for vodka. Og det er med god grund. Du får her en prisbelønnet vodka, der bliver solgt i mere end 130 lande. Smirnoff Vodka Red er kendt og elsket verden over for sin rene og neutrale smag. Dens klassiske og rene vodkasmag gør den velegnet til alle former for drinks og cocktails.
129,00 kr.
Picture of Midori Melon Liqueur

Midori Melon Liqueur

Lanceringen af melonlikøren Midori Melon Liqueur var et overdådigt party på legendariske Studio 54 i New York i 1978. Blandt Gæstelisten var spækket med superstjerner heriblandt en ung knægt med en lovendende skuespillerkarriere, en skuespiller vi i dag kender som John Travolta.
159,00 kr.