Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur er lavet på Canadisk whisky og naturlig kanel, som er meget gennemtrængende, uden at blive for sød.
SKU: 63088
Availability: På lager
Førpris: 219,00 kr.
169,00 kr.
i h

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur har siden 80’erne været en meget populær likør i Nordamerika. Desuden blev den tildelt 87 point fra Beverage Testing Institute, og fik en sølvmedalje fra International Review of Spirits.

Duften er en blanding af intens sød kanel i starten og en sur kanel i slutningen. Ligesom duften er smagen sød kanel i starten. Hvorefter en stærk brændende smag langsomt bygges op i munden. Intensiteten dvæler langsomt, hvilket efterlader en forfriskende, og næsten mentolagtig eftersmag.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol33%
LandCanada
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Sobieski Vodka

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
119,00 kr.
Picture of Cuba Caramel

Cuba Caramel

Har du lyst til smagen af karamel og vodka? Det får du med denne flaske Cuba Caramel, der på smukkeste vis forener karamellens varme nuancer med vodkaens skarpe smag. En vodka, der i øvrigt er destilleret tre gange og derfor fremstår helt ren og klar. Nyd den rene smag med en enkelt isklump, eller begiv dig ud på et eventyr, hvor kun fantasien sætter grænser.
99,00 kr.