Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

De Kuyper Liqueur Kwai Feh Lychee / Litchi

De Kuyper har siden 1695 været en international innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og markedsføring af alkoholdige drikkevarer. Gennem tiden har virksomheden opbygget en bred vifte af højkvalitets produkter. De Kuyper er den niende ældste familie virksomhed i Holland og verdens største producerer af likører, med eksport til mere end 100 lande.
SKU: 63209
Availability: På lager
160,00 kr.
i h

De Kuyper Liqueur Kwai Feh Lychee præsenterer en ren essens af frisk litchi frugt, også kaldet kærlighedsfrugten. Den er fanget i en lys, sød og naturlig likørsmag.

De Kuyper Liqueur Kwai Feh Lychee kan nydes ved en hver lejlighed, både som ingrediens i cocktails og drinks, men også som dressing over is og litchi frugter.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol20%
LandNederlandene
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Nikka Whisky From The Barrel

Nikka Whisky From The Barrel

Nikka From The Barrel er en blanding af forskellige malt og korn typer, den blev fremstillet for at leverer fuld smag og whiskyens rigdom fra fadene som kun blendere kan dufte og smage.
510,00 kr.
Picture of Malteco Ron 20 YO

Malteco Ron 20 YO

Malteco Ron 20 YO præsenterer en sød, ædel og fyldig duft med karakter af tobaksblade, krydderier, eksotiske træsorter og let brændt eg. Duften ledsages af en utrolig rig og fed smag, med et behageligt strejf af vanilje, kværnet peber, kanel og prikkende eg, samt en eftersmag af appelsinlikør, muscovadosukker og mørk kakao.
420,00 kr.
Picture of Botran Gran Reserva Solera 18 YO

Botran Gran Reserva Solera 18 YO

Botran Gran Reserva Solera 18 har en dyb mahogni farve med gyldne lysstråler. Næsen er elegant med et karakteristisk udtryk. De første noter er rige i duften af træ, ristet kakao, vanilje og karamel. Når rommen udvikler sig i glasset, træder aromaer af tørrede frugter, tørrede tranebær, appelsinskal og citrus frem.
350,00 kr.