Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Kokabladene plukkes i over 2000 meters højde i andesbjergene, herefter transporteres de til Amsterdam, hvor de udblødes og blandes med 36 andre naturlige urter.
SKU: 63307
Availability: På lager
240,00 kr.
i h

Agwa de Bolivia har en lysegrøn farve, en meget kompleks duft af urter og mynte med noter af laurbærblade og antydning af Eukalyptus. I munden er den sød med en peberet følelse på tungen, mens afslutningen er tør og vedvarende.

Denne alsidige premium urtelikør kan nydes alene eller i drinks.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol30%
LandBolivia
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Metaxa 7 Star

Metaxa 7 Star

Metaxa skaber muligvis den blødeste ravgule spiritus under solen. Vinfremstillingen, destillationen, aldringen og blandingen skaber Metexas unikke stil.
200,00 kr.
Picture of Maraska Slivovitz

Maraska Slivovitz

Maraska Slivovitz er en ren, naturlig Brandy, som er fremstillet ved hjælp af speciel gæring og destillation af de fineste modne blommer, der vokser i Adriatic Hinterlands rige jord, det andet største blommevoksende område i verdenen. ”Slivovitz” er det almindelige navn for Kroatiens blomme brandy fra det tidligere Jugoslavien.
180,00 kr.
Picture of Bivrost Arctic Gin

Bivrost Arctic Gin

Bivrost Arctic Gin er den ægte smag af Norge. Den norske gin har en blød og glat struktur, der føles mild og behagelig ved første slurk. Ginnen er inspireret af gammel nordisk mytologi, hvor Bivrost er broen mellem himmel og jord.
240,00 kr.