Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Cointreau Blood Orange

Den klassiske franske Cointreau, som blev lanceret i 1875, har fået et nyt og forfriskende tvist med Cointreau Blood Orange. Her er alt det bedste fra den originale variant - og lidt ekstra til.
SKU: 63412
Availability: På lager
240,00 kr.
i h

Blendet er blevet piftet op med blodappelsin, der giver likøren en god afstemning og harmoni i smagsprofilen mellem det søde og bitre. Blodappelsinerne, som bruges i denne cointreau, er nøje udvalgt i Korsika, der kun har appelsinerne tre måneder om året.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol30%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Star of The Sea Dark Rum

Star of The Sea Dark Rum

Star Of The Sea Dark Rum er lavet på den traditionelle caribiske opskrift på rom. En delikat rom, der er ideel til cocktails eller tropiske drinks, hvor den tilfører et kraftigt og intenst pift. Rommen kan ligeledes nydes som den er, men potentialet er størst ved cocktails og tropiske drinks.
99,00 kr.
Picture of Baze Vodka

Baze Vodka

Vodka er en af de mest populære former for spiritus, fordi den kan mikses og blandes på alle mulige forskellige måder, alt afhængig af dine præferencer. Med Baze Vodka får du ikke bare mange anvendelsesmuligheder, du får også en ren og klar smag, som de færreste vodkaer kan prale af.
89,00 kr.
Sobieski Vodka

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
119,00 kr.
Picture of Stolichnaya Vodka Original

Stolichnaya Vodka Original

De stolte russiske vodka traditioner holdes i live med denne premium vodka. Stolichnaya Vodka bliver produceret i Rusland, og det er den blevet siden 40’erne. Stolichnaya er kendt for kvalitet, klarhed og god smag, og vodkaen er velrenommeret og elsket verden over.
139,00 kr.